Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Vse razkošje za divje zabave

Tina Guček, Avenija, 12.08.2017 11:00:00

Justin Bieber ne velja le za enega najbolj zaželenih samskih mladcev na svetu, temveč slovi kot nestanoviten ne samo pri ženskah, ampak tudi pri nepremičninah.

Delite na:
Vse razkošje za divje zabave

Pri tem pa je treba priznati, da ima odličen in predvsem drag okus – najbolj nore hiše najema kar po vsem svetu, in to za vrtoglave vsote. Za zasebnost in svoje udobje je pripravljen drago plačati!

Triindvajsetletni Justin je zaslovel pri rosnih šestnajstih, in čeprav je v tistem času igral na karto vzornega katoliškega najstnika, ga je nekaj let pozneje (kot se za otroške zvezdnike že skorajda spodobi) življenje malce zaneslo, in skorajda ni minil mesec, da ne bi povzročil kakšnega škandal(čk)a. Zadnje čase pa se je fant očitno le malce zresnil, govorice so skoraj povsem potihnile. Ali pa se je le naučil tega, kar obvladajo prekaljeni zvezdniki – svojo zasebnost, divje zabave in eskapade skrivati pred javnostjo. Pri tem mu zagotovo pomaga njegov, lahko bi rekli skorajda hobi: najemanje najprestižnejših in najrazkošnejših hiš po vsem svetu. Kajti kadar postavni lepotec ne ustvarja glasbe, si rad privošči družbo kakšne lepotičke – po dolgem razmerju s Seleno Gomez sicer ni našel nobene, ki bi njegovo srce omrežila tako zelo, da bi se z njo spustil v resno razmerje, vendar rad razvaja tudi tista dekleta, s katerimi si samo krajša čas – in teh ni malo.

EKSTRAVAGANCA V ZRAKU

Vsaka srečnica, ki pritegne Justinovo zanimanje, lahko skoraj gotovo računa na to, da jo bo zvezdnik popeljal na kakšno luksuzno potovanje ali odbit oddih na najbolj razkošne lokacije. Po navadi se nastani v hotelu, kjer zanj zaprejo kar celoten del, ali v najetih luksuznih zasebnih hišah, ki jih sploh onkraj velike luže res ne manjka. Ko se odpravi žurat v Miami, na primer najraje najame petsobno vilo na obali, ki je kot nalašč zanj, tudi zato ker je na njeni terasi celo košarkarsko igrišče, na katerem lahko pevec s svojimi prijatelji odigra kakšno tekmo. Dostop do vile je tudi iz vode, kamor ga pripeljejo z motorno jahto, in tako se odlično izogne nadležnim paparacem, ki nanj prežijo pred vhodom. Prava atrakcija pa je tudi razkošen bazen, ki je viden daleč naokrog in ob katerem ob Justinovem prihodu po navadi kraljujejo napihljivi gigantski aligatorji.

NA AVENIJI MILIJARDERJEV

V času, ko je bival v Londonu, si je Justin začasni dom ustvaril kar v menda najdražji britanski nepremičnini – hiši na aveniji Bishop, ki se prodaja za ponosnih sto milijonov funtov, Bieber pa naj bi zanjo plačeval neverjetnih 126.000 evrov – in to mesečno! Nič čudnega, da elitna ulica med poznavalci velja za avenijo milijarderjev. Mogočna vila s 15 sobanami, ki je bila zgrajena za sladkornega tajkuna davnega leta 1910, pa je naravnost popolna za Bieberja, ki rad gosti svoje slavne prijatelje, saj ima na voljo še šest sprejemnic, teniško igrišče, zunanji in notranji bazen, domači kino, različne savne, bogato založeno vinsko klet in dovoz, ki lahko sprejme kar 50 vozil. Za vsak primer, da se počuti popolno varnega, pa je na posesti tudi bunker in soba za paniko.

OTOK V OBLIKI SRČKA

Tudi kadar kje biva le dan ali dva, si zvezdnik privošči vse razkošje, ki ga lahko kupi denar. Med turnejo po Avstraliji se je tako odločil za nekajdnevni oddih na rajskem kraju, ki je sicer v lasti ekstravagantnega in sanjsko bogatega sira Richarda Bransona – na 9,2 hektara velikem otoku v obliki srca Makepeace – in tam bival za 5500 evrov na noč! Seveda Branson dobro ve, katere stvari zvezdniki in bogataši najbolj cenijo. Tako so »najemnikom« ob strogo zagotovljeni anonimnosti v uporabo na voljo kar tri luksuzne vile – do vsake od njih vodi spektakularen vhod s slapom in ribnikom, v njeni notranjosti pa sta po dve prostorni spalnici, kopalnici, dnevna soba in terasa, pa gigantski bazen s slano vodo zgrajen v obliki lagune, kino dvorana in celo igrišče za golf.

ELITNI HOTEL KOT DRUGI DOM

Zadnje čase so Justina zelo pogosto opazili v enem izmed hotelov na Beverly Hillsu. Govori se, da tam ne biva le občasno, ampak si ga je izbral kar za trenutni dom. Gre za luksuzni hotel Montage s petimi zvezdicami, zgrajen v slogu španskega kolonializma, ki združuje hollywoodski vintage glamur z moderno eleganco in po izboru Condé Nasta velja kar za najboljši hotel v Los Angelesu, saj je izjemno prefinjen, obenem pa učinkuje domače in prijazno. Kako skrit in diskreten je, pove že dejstvo, da se oglašuje zgolj z eno samo črko. Zato pa pred vhodom stoji cela četica dragocenih rolsrojsov, strežno osebje pa nosi bele rokavičke. Očarljiv je pogled na mediteranske freske in mozaike, pravljičen je sprehod po vrtu med palmami, eksotičnim rastlinjem in neštetimi vodometi. Justinu je 24 ur na dan na voljo vse udobje in postrežba, ob čudovitih suitah, spaju na več kot 2000 kvadratnih metih, fitnesu in studiu za jogo seveda tudi nagrajena restavracija Georgie in The Garden Bar, v kateri ga osebno razvaja sam Geoffrey Zakarian. Bazen na strehi pa ponuja popoln razgled na griče Hollywooda, in prav tam se je zgodila prenekatera nepozabna zabava, o kateri se v mestu slavnih šušlja le za zaprtimi vrati.