stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

To jesen izberite najboljše!

Oglasno sporočilo, 18.09.2017 07:29:22

Ideja sproščenih vsakdanjih modnih kombinacij je prinesla revolucijo tudi v poslovno modo, ki je že nekaj časa čedalje bolj sproščena in udobna.

Delite na:
To jesen izberite najboljše!
Tudi Mass trgovine ponujajo širok nabor Ara obutve!

Lahki in prilagodljivi materiali, zaradi katerih se ženske cel dan počutijo udobno, igrajo odločilno vlogo ne glede na priložnost – udobje je na prvem mestu tako v prostem času, med nakupovanjem, v pisarni in pa tudi v gledališču ali na koncertu.

mass3.jpg
Ara Shoes (99,95 €)

V jesen bomo zakorakali v udobni športni obutvi – tudi tisti, nekoliko višji (t. i. high-tops). Športna obutev je odlična izbira za vse, ki želite uživati v udobnem koraku, hkrati pa biti vedno v stilu. Nov patentiran podplat Dynergy z odličnim stranskim oblazinjenjem zagotavlja četrto dimenzijo udobja. Takšen podplat imajo tudi izbrani salonarji in škornji, ki zagotavljajo neprimerljivo udobje. Še en pomemben del kolekcije so trendi škornji s številnimi modnimi detajli.

mass6.jpg
Ara Jenny (69,99 €)

Tudi barvna paleta nove kolekcije je navdušujoča, popestrijo jo vranje črna, modra, kositrna, konjak in kovinska. Arini čevlji so izdelani iz vrhunskih materialov, ki s pomočjo atraktivnih barv naredijo kolekcijo zanimivo, privlačno in pa seveda udobno. Pika na i so detajli iz krzna, zanimivi vzorci, zadrge, zakovice, zaponke in broške.

mass4.jpg
Ara Shoes (59,99 €)

Fashion & Function je slogan Are

Želja po udobju je še posebej pomembna pri čevljih. Znamka Ara je dobro znana po udobju, tudi zaradi polovičnih številk in različnih širin kopit, močno pa poudarjajo tudi aktualne modne trende. Prenovili so logotip in prevetrili dizajn same obutve. Ara to jesen ponuja udobne čevlje, po katerih bodo posegali tudi najbolj modno osveščeni in zahtevni kupci: Fashion&Function. Pod že uveljavljenim logotipom pa ostajajo »Arini klasični čevlji«, namenjeni tistim, ki prisegajo na brezčasno udobje.

mass5.jpg
Ara Jenny (59,99 €)

Čevlji Ara ponujajo idealno kombinacijo za sodobno žensko: modno obutev s kar najvišjim udobjem. Da bo vaša noga spočita tudi ob koncu delovnega dne, Ara v svojem rednem programu ponuja različne širine čevljev, širok izbor naravnih in visoko kakovostnih materialov, posebno blaženje za udoben korak in polovične številke.

mass2.jpg
Ara Shoes (99,99 €)

Linija, ki je namenjena mlajšim

Ponudba ara čevljev je razdeljena v štiri večje skupine: Ara Fashion&Function, Ara Classic, Ara Men in Jenny. Blagovna znamka Ara, je namenjena ženskam in vključuje klasične čevlje, čevlje s posebnim poudarkom na udobju in torbice, ki so odlična stilska kombinacija obutvi. Jenny linija pa je cenovno bolj dostopna, vendar kljub temu ponuja udobje in vrhunsko Ara kakovost.