stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Res neverjetna so pota gospodova

Petra Kancler, Avenija, 16.06.2017 06:00:00

Izšla je nova, junijska številka revije Avenija!

Delite na:
Res neverjetna so pota gospodova

Le kdo bi si mislil, da bo George Clooney, nekdaj zagrizeni samec, ki je slovel po tem, da je k sebi v hišo spustil le svojo eksotično domačo žival, pujska, in žurerske prijatelje, pri svojih šestinpetdesetih postal očka! Potem ko se je dolga leta o njegovem ljubezenskem življenju natolcevalo vse mogoče, je srečal žensko svojega življenja, lepo Amal, ugledno odvetnico za človekove pravice, in povila mu je dvojčka, deklico Elle in fantka Alexandra. Ne preseneča, da je Georgieboy po uspelem porodu povedal, da je od sreče ves omamljen in da komaj počasi prihaja k sebi.

Georgea Clooneyja sem prvič v živo srečala daljnega leta 1997, ko je s prijateljem Arnoldom Schwarzeneggerjem prišel v Gradec, od koder smo se skupaj odpravili na obisk k Arniejevi danes pokojni mami Aurelii, ki je stanovala nedaleč stran, v vasici na avstrijskem Štajerskem – da bi prijatelj George lahko okusil najboljši jabolčni zavitek, za katerega je zaradi Arniejevih hvalospevov vedela vsa Amerika. Predstavljate si lahko, kako zabavno je bilo z dvema največjima hollywoodskima zvezdama tistega časa pohajkovati po vaških ulicah. Posebej se spominjam, da me je Arnie ves raznežen in ponosen peljal do bližnjega jezera in mi zaupal, kako je pred leti prav tam svojo tedanjo ženo Mario Shriver (iz vplivnega in uglednega Kennedyjevega klana) v skromnem lesenem čolničku zaprosil za roko.

No, medtem je bil Schwarzi tudi že guverner Kalifornije, vemo pa tudi, da ima poleg zakonskih še otroka s svojo gospodinjo, omenjena Maria pa je po pravem medijskem harakiriju medtem že nekdanja žena.

Ja, res neverjetna so pota Gospodova, bi lahko rekli, ko se tako ozremo v preteklost. In kdo ve, kaj bo jutri!? No, naj vam prišepnem, da Clooneyju – ki je, mimogrede, zasebno daleč od plehkega in nadutega zvezdnika – poznavalci napovedujejo še uspešno politično kariero.