nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Pika na i vsemu luksuzu je terasa z bazenom.

Tina Guček, Dom2, 22.04.2017 11:00:00

Pri slavnih doma Lindsey Vonn

Delite na:
Pika na i vsemu luksuzu je terasa z bazenom.

Lepa smučarka se sicer več kot odlično počuti na snegu, a za svoje domače mesto si je izbrala Los Angeles v sončni Kaliforniji. Za razliko od mnogih zvezdnikov, ki imajo raje dom z neko zgodovino (ali hišo, ki se ponaša s tem, da je v njej nekoč živela ta ali ona slavna oseba), je Lindsey stopila čisto v drugo smer. Svoje sanjsko domovanje v zahodnem Hollywoodu si je namreč dala zgraditi povsem po svojih željah.

Prva stvar, ki jo je 32-letna Vonnova želela, je to, da hiša stoji na posesti, ki bo njej zagotavljala veliko zasebnosti, obiskovalcem pa bo že na prvem koraku zbujala občutek veličastnosti. Ta občutek še poudari grandiozna sprejemnica v dveh nadstropjih, ki je vsa v steklu in tistega, ki prvič stopi v hišo, zagotovo pusti brez besed. Sprejemnici sledi prostorna dnevna soba z velikim kavčem in naslanjači za udobno posedanje, v njej pa ne manjka niti velik kamin, ki pričara toplino tudi v tistih dneh, ko je Los Angeles morda malce manj topel in sončen.

Dovolj udobja in zasebnosti

V hiši so še štiri spalnice in pet kopalnic, ki stanovalki in njenim potencialnim gostom ponujajo dovolj udobja in zasebnosti. Ker je Vonnova znana po tem, da se rada lepo uredi in udeleži kakšne gala prireditve, je za svoja oblačila, čevlje in modne dodatke dala izdelati velikansko garderobno sobo, po napornem dnevu pa se najraje sprošča v svoji kopalnici, v kateri si je uredila pravi manjši velnes.

Proste dneve pa najraje preživlja zunaj, na svežem zraku. Na terasi pred hišo se razprostira prostor za uživanje in sončenje z udobnimi ležalniki in bazenom ter masažno kadjo, v kateri zagotovo prija razvajati razbolele mišice.

Za konec pa vas zagotovo zanima, koliko je Lindsey odštela za svoj sanjski dom. Ne boste verjeli – vse to razkošje niti ni bilo tako zelo drago (za hollywoodske razmere, seveda), saj je stalo le 3,55 milijona dolarjev. V primerjavi s tem, koliko stanejo nekateri domovi slavnih, je to skorajda drobiž.