Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Najboljše z Instagrama za navdih pri miganju

Branka Grbin, Bodi Zdrava, 24.07.2017 11:00:00

Največja motivacija so enako misleči ljudje, se strinjate?

Delite na:
Najboljše z Instagrama za navdih pri miganju

Veliko lažje se je podati na novo pot, če imate dobro družbo. Po zaslugi družbenih omrežij jo lahko najdete kar na svojem mobilnem telefonu.

Nov navdih za zdrav življenjski slog lahko prihaja iz Avstralije, Londona, Dubaja, Nizozemske … Ni pomembno, kdo so te osebe, pomembno je, kaj počnejo, kako živijo in kakšna sporočila prinašajo na družbene platforme in do svojih sledilcev. Instagram je odličen motivator, ko se odločite, da boste živeli bolj zdravo, saj lahko navdih najdete vsak trenutek, pomembno je le, komu sledite.

Mi smo poiskali nekaj res navdihujočih profilov na Instagramu, ob katerih boste komaj čakali, da se spravite v pogon in si začnete kuhati zdrave, a tudi slastne obroke.

Amanda Bisk

Amanda je Avstralka, nekdanja atletinja, ki se zdaj osredotoča na jogo, raztezanje in moč telesa.

Hannah Bronfman

Hannah je didžejka, blogerka in navdušenka nad zdravim načinom življenja. Obožuje tako jogo kot uteži, kardio vadbo in še kaj. Redno objavlja tudi zelo okusne recepte.

Kayla Itsines

Osebna trenerka iz Avstralije, ki pridobiva svetovno slavo, je zvezda na Instagramu. Njene objave niso povezane samo z vadbo, temveč tudi z uravnoteženo prehrano (ona je denimo še kako naklonjena ogljikovim hidratom) in zdravim duhom v zdravem telesu.

Emily Skye

Še ena Avstralka, ki ima svojo zbirko vadbenih programov. Znana je po tem, da je zelo realna in da brez sramu objavi tudi fotografijo svojega trebuščka, potem ko se je precej najedla. Svojim sledilcem ves čas kaže tudi drugo, ne tako popolno stran.

Anna Victoria

Američanka je še ena v vrsti trenerk, ki ima svoj vadbeni program. Tako kot Emily tudi ona redno objavlja drugo stran zdravega življenja, dneve, ko je tudi ona samo človek, ki uživa v pici in čokoladi.

Cassey Ho

Cassey je lastnica znamke blogilates, vadbe, ki jo lahko izvajate v udobju svojega doma. Redno objavlja videonasvete za razgibavanje, pa tudi recepte za veganske in neveganske obroke.

Shona Vertue

Osebna trenerka in ljubiteljica joge je prav tako zagovornica zdravega življenjskega sloga. Njene objave so skoraj vedno navdihujoče, včasih celo zavidanja vredne – ko denimo naredi stojo sredi londonske ulice ali na peščeni plaži.

Base Body Babes

Avstralski vadbeni dvojec, ki vas bo spodbudil, da boste k telovadbi povabili še prijateljico, s katero lahko dosežete neverjetne cilje.

Jessica Olie

Navdušena jogistka, ki živi v Dubaju, je odličen primer, kako lahko oseba, ki se komaj dotakne prstov na nogi, pozneje postane učiteljica joge, ki naredi špago in se samozavestno postavlja na glavo.

Lisa van Cuijk

V gibanje in hrano zaljubljena Nizozemka s svojimi objavami spodbuja dekleta k ljubezni do oblin. Redno prikazuje, kako je večja in lepo oblikovana ritka lepša kot tista, ki jo je imela v (pre)suhih letih. Ni je sram objaviti niti fotografije svojega celulita.