Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Najbolj seksi moški na svetu!

Alan Kavčič, Avenija, 22.06.2017 11:00:00

Izbor slavnih igralcev, ki zaradi tega ali onega pritegnejo ženske poglede.

Delite na:
Najbolj seksi moški na svetu!

George Clooney

Že njegov zapeljivi pogled poskrbi, da ženske po vsem svetu dobijo mehka kolena, njegov žametni glas pa je tako in tako zgodba zase. A resnici na ljubo smo danes 56-letnega igralca kljub dolgi karieri prav opazili šele pred dvema desetletjema, ko si je nadel Batmanov kostum iz črnega lateksa. A George je kot vino: z vsakim letom je boljši! Vedno izbrano oblečenega pravega džentelmena, ki se je končno pustil ujeti svoji Amal, bomo že kmalu, ko prideta dvojčka, videli v vlogi očka. Brez dvoma izjemno nadarjen igralec, scenarist in režiser je bister, zabaven, politično angažiran in družbeno ozaveščen. Za marsikoga zato pooseblja tudi slabo vest na dveh nogah. Tisti, ki ga poznajo osebno, pa niso podlegli le njegovemu šarmu, temveč predvsem njegovi zvestobi. Je pravi dedec, pravijo, ki bi za prijatelja naredil vse.

Tom Cruise

Nekdanji pilot Top Guna si zagotovo zaslužil mesto med najbolj seksi moškimi na svetu. In čeprav tudi pri njem čas ne teče nič počasneje, se vsaj na prvi pogled zdi, da se v zadnjih desetletjih ni niti malo spremenil! Čeprav radi opravljamo njegovo zasebno življenje, ki, roko na srce, po vsaki ločitvi pušča številna odprta vprašanja, in njegova prepričanja, ostaja neizpodbitno, da je danes še ne 55-letni Tom Cruise svetovni megazvezdnik, ki nenehno išče vznemirjenje – pa naj pleza po visokih objektih ali dirka s hitrimi motorji. Vedno pa ostaja skrben in karizmatičen moški, ki v iskanju naslednjega izziva z železno disciplino skrbi za svoje telo.

Johnny Depp

Lepi Johnny v Hollywoodu od nekdaj velja za porednega dečka, neutrudnega upornika, ki zmeraj počne, kar ga je volja, ne oziraje se na konvencije in pravila igre, ki vladajo tudi na Olimpu slave. Hkrati pa je dokaz, da je moški lahko »vroč« tudi v šestem desetletju življenja, pri skoraj 53 letih – seveda če si Johnny Depp. Morda mu je kak dober nasvet pri tem dal njegov veliki prijatelj Marlon Brando, ki je imel podobno življenjsko filozofijo: na polno uživati življenje in vse, kar prihaja z njim. Kultne so tudi njegove ljubezenske romance, a vse od njih se niso lepo končale. Romantična je bila tista z Winono Ryder, dolga leta je obstal ob mami svoji otrok, francoski pevski in igralki Vanessi Paradis, potem pa mu je glavo povsem zmešala kar 22 let mlajša Amber Heart, s katero še zmeraj bije grdo vojno. No, pozabiti pa ne smemo omeniti, da je Johnny eden od le treh moških, ki si lahko štejejo v čast, da so jih za najbolj seksi moškega na svetu razglasili dvakrat.

Brad Pitt

Roko na srce: ali od premiere legendarnega filma Thelma & Louise obstaja kak seznam najbolj seksi moških na svetu, na kateri ni Williama Bradleyja Pitta? Močno dvomimo. To je zato, ker je 53-letnik eden hollywoodskih največjih junakov nezaslišano lep, očitno kultiviran (pomislite samo na njegovo večno ljubezen do arhitekture), vedno dobrodelen in obdan s čudovitimi ženskami. V tem hipu pa seveda ves ženski svet zanima, kateri bo po Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston in Angelini Jolie uspelo ogreti njegovo možato srce in dobiti v roke njegove mišice.

Daniel Craig

Prvi milijarde dolarjev prinašajoči James Bond je videti enako dobro tako v kopalkah kot v smokingu, kar pove veliko, in to daje njegovi zadnja leta osrednji filmski vlogi pridih tako napetosti kot melanholije, ki je 49-letnika naredila bolj priljubljenega kot kdaj prej. Pestro pa je tudi njegovo zasebno življenje. Po ločitvi od igralke Fione Loudon, s katero ima hčerko Ello, je prijateljeval z nemško najstniško zvezdnico Heike Makatsch. Še enkrat poročil pa se je šele z igralko Rachel Weisz, s katero sta na zelo zaseben romantični obred v New York povabila le štiri ljudi. Lepa Rachel baje zelo ceni moževe mišice, govori pa se, da je on celo bolj ljubosumen nanjo kot obratno.

Hugh Jackman

Verjetno pri Hughu Jackmanu obstaja kaj, kar ni super. Zna pa peti, plesati, igrati in raztrgati ljudi na koščke s svojimi kovinskimi kremplji. Poleg tega je tako pogosto brez srajce, da so drugi zvezdniki, ki jo tudi kdaj radi pozabijo obleči, videti kot nikoli goli. Ob vsem tem je postavni Avstralec srečno poročen že dvajset let, in ker z ženo nista mogla imeti svojih otrok, sta dečka in deklico posvojila. Hugh se označuje za religioznega človeka, vsak dan tudi meditira, zanimivo pa je tudi dejstvo, da 48-letnik svoj dopust najraje preživlja v kuharskih šolah v Franciji.

Jude Law

Lep čas je veljal za največjega zapeljivca zunaj filmskega platna. Legendarna je njegova afera s fatalno Sienno Miller, ki jo je prevaral z varuško svojih treh otrok iz prejšnjega zakona in se ji potem tudi javno opravičil. V zadnjih letih se je njegova čednost rahlo pomaknila iz kategorije oslepljujoča v zgolj izjemna, a to mu samo pomaga do zanimivejših vlog. Ena takih je bila nedavna upodobitev mladega papeža v istoimenski HBO-jevi televizijski seriji. Seveda se zato utemeljeno sprašujemo, ali je bila presaditev las resnično potrebna. A kot kaže, se je 44-letnik za svoj videz pripravljen boriti in tudi na tem področju tekmovati z mlajšo konkurenco.

Bradley Cooper

Nekateri moški morajo šele odrasti, da postanejo čedni, in 42-letni Bradley Cooper je dosegel prav to, potem pa v hipu osvojil svet in se uveljavil kot prvi hollywoodski fant za vloge simpatičnih lomilcev src. S svojimi predirnimi modrimi očmi in obvladovanjem francoščine zna Bradley zmešati ženske glave: »Mislim, da sem videti spodobno,« je povedal z oskarjem nagrajeni igralec, ki je v preteklosti grel posteljo prenekateri kolegici in se za leto dni celo poročil, sicer pa se je rad kazal s postavnimi manekenkami, in priznal, da včasih ve, da je videti dobro, včasih pa se tudi on ustraši svoje podobe v ogledalu. No, nedavno se je le nekoliko ustalil – omrežiti ga je uspelo top manekenki Irini Shayk, s katero je tudi dobil dojenčka.

David Beckham

»Nikoli se nisem imel za privlačnega ali seksi,« je pred časom precej neprepričljivo razglasil David Beckham. Pa kaj še! Pri 42 letih danes že nekaj let upokojeni nogometni zvezdnik in oče štirih otrok je potem še dodal, da se je tudi njegova enako znana žena Victoria razveselila prestižnega naslova najbolj seksi moškega na svetu. »Čeprav upam, da je tako o meni mislila že ves čas!« je še rekel s sramežljivim nasmehom profesionalca, ki ve, na kateri gumb je treba pritisniti pri ženskah.

Ryan Raynolds

Morda bo nekega dne Ryan Reynolds igral v filmu, ki bo tako dober, kot so njegovi intervjuji, in svet bo zato boljši. Tako morda mislijo strogi filmski kritiki, a njegovim številnim oboževalkam po vsem svetu je za to malo mar. Mnogo bolj jih moti, da je srce šarmantnega štiridesetletnika (in seveda njegove popolne mišice ter magnetično privlačnost) v rokah nič manj postavne zvezdnice Blake Lively – ki je ob tem, da jo Ryan noro obožuje, še neverjetno lepa in megauspešna ter skrbna mamica njunih dveh otročkov.

Orlando Bloom

Legolas preteklosti in prihodnosti si je v zadnjih nekaj letih sicer privoščil kar dolge počitnice od vlog junakov na velikem platnu, ampak očitno je še vedno na veliko zapisan v ženskih srcih. Zakaj? Ker je Orlando Bloom lani – po ločitvi od vrhunske manekenke Mirande Kerr in v družbi takratnega dekleta, pevke Katy Perry – najbrž vedoč, da so mu tudi na vodi paparaci vedno za petami – supal gol. Ja, popolnoma gol! Je pač tako, če si lep in na dopustu, so hlače lahko tudi nepotrebne.

Alexander Skarsgård

Uboga Švedska! Zaradi serije pametnih in kompleksnih trilerjev so nas v zadnjih letih končno prepričali, da morda niso le država polna visokih plavolasih seks simbolov, potem pa se je na zaslone prebil 40-letni Alexander Skarsgård, lanskoletni Tarzan in nedavno nasilni mož Nicole Kidman v seriji Majhne laži, in ves narod znova zreduciral na plitev stereotip.

Magic Mike

Ženske po vsem svetu je osvojil z izklesanim telesom in izpiljenim striptizom. Za njegove plesne sposobnosti smo, tako kot za njegov šarm, vedeli že prej, šele v zadnjih nekaj letih pa je postalo jasno, da je 37-letni Channing Tatum multitalent. In da je življenje posvetil temu, da oboževalkam daje tisto, kar si želijo. In ker so tisto, kar hočejo, vedno njegovi »radiatorčki«, je lani ustvaril še predstavo Magic Mike v živo v Las Vegasu.

Jake Gyllenhaal

Kaj je lahko bolj kul kot to, da si rojen v Hollywoodu, vsa tvoja družina dela v svetu zabave, tvoja botrica je Jamie Lee Curtis, boter pa sam Paul Newman in se lahko pohvališ, da te je prav on naučil voziti avto? S svojimi nadnaravno modrimi očmi, telesom akcijskega junaka in senzibilnostjo karakternega igralca iz sedemdesetih postaja 36-letni Jake čedalje zanimivejši.

Chris Hemsworth

Težko je zanikati spolno privlačnost moškega s takšnim bicepsom. In seveda z vsemi preostalimi mišicami. Ter žametno barvo glasu. In razorožujočim nasmehom. To, da je predan družini in nasploh vedno prijazen fant, je samo še bonus. Njegova dodatna prednost je, da mu je v vsakem trenutku mogoče slediti na družbenih omrežjih, denimo na Instagramu, kjer je 33-letni Thor skoraj nenehno brez srajce.

Zac Efron

V Hollywoodu ni niti enega mladca, ki bi bil v zadnjem letu bolj predan pojavljanju pred kamero zgoraj brez, kot je Zac Efron. Tako smo 29-letnega igralca lahko videli, kako je premagoval atletske proge z ovirami, tekal po plaži, se uživaško potapljal ali zgolj potrpežljivo čakal, da ga uredijo za snemanje naslednjega prizora prihajajočega filma Obalna straža – zmeraj z obveznimi »radiatorčki«, nastavljenimi naravnost proti kameri.