mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Mozaik presežnikov

Mateja Bevk, Dom2, 12.06.2017 16:00:00

Malce drugačne stvari, ki smo jih našli za vas?

Delite na:
Mozaik presežnikov

VRTNI IGLU ZA CELOLETNE UŽITKE NA SVEŽEM ZRAKU

Žal lepo vreme ne traja 365 dni na leto. Vendar to še ne pomeni, da ob dežju, snegu ali mrazu ne morete uživati na svojem vrtu. Če imate iglu Gardenigloo, se na zraku lahko zadržujete v vseh vremenskih razmerah, saj vam iglu ponuja prijetno zatočišče. Narejen je iz PVC materiala in je stoodstotno vodoodporen, s čimer vam zagotavlja, da v njegovem zavetju obedujete, berete, poležavate, posedate ali opazujete zvezde. Uporabljate ga lahko celo kot toplo gredo.

SVETILKA IN ZVOČNIK V ENEM

Najbrž boste ob tej sliki zamahnili z roko, češ »ah, še ena svetilka«. A poglejte natančneje. UMA Saund Lantern je hkrati prenosna svetilka in brezžični bluetooth zvočnik, kar pomeni, da jo res lahko vsestransko izkoristite. Topla LED-svetloba je nastavljiva po meri, lahko jo povečate ali zmanjšate glede na to, kakšno vzdušje želite ustvariti. Istočasno pa lahko z bluetooth funkcijo s katerekoli mobilne naprave predvajate glasbo v najrazličnejših formatih. Zvočnik oddaja jasen 360-stopinjski zvok.

NAMIZNI TENIS ZA ESTETE

Za vse ljubitelje namiznega tenisa, ki ste hkrati tudi navdušeni ljubitelji lepote in elegance, imamo veselo novico. Oblikovalec Sean Woolsey je predstavil mizo Woolsey Ping Pong Table, ki je večfunkcijska. Izpolnjuje vsa merila mednarodne zveze za namizni tenis, hkrati pa je tudi izjemno estetska. Narejena je iz orehovega in javorovega lesa ter ima enostavno odstranljivo mrežico, oblečeno v jekleni prah. Miza se lahko brez težav spremeni tudi v jedilno ali konferenčno verzijo.

NAJMANJŠI KUHALNIK EKSPRESA NA SVETU

Ste si kdaj predstavljali, da boste lahko med vzponom na priljubljeni hrib ali sredi kolesarskega izleta v divjini, kjer naokoli ni nobene gostilne, skuhali kavo? Z Waco minipressom, najmanjšim kuhalnikom ekspresa na svetu, je mogoče tudi to. Ta 360 gramov težka naprava, ki jo lahko prenašate v žepu ali nahrbtniku, vam v pičlih 60 sekundah skuha kavo s peno, in sicer s pomočjo pritiska 8 barov in ročnega tlačenja. Vanjo nasujete poljubno mleto kavo, ki je dostopna v katerikoli trgovini.

ZOFA, KI SE JE NIKOLI NE BOSTE NAVELIČALI

Ste svojega starega kavča že do grla siti, saj ga gledate že leta in leta, vedno istega, edino, kar je sčasoma na njem drugačno, je bolj izrabljeno blago in nič več tako čvrste vzmeti? Potem potrebujete nekaj takega: zofo, ki se spreminja glede na vaše potrebe, proizvajalcev Carlo Ratti Associati in Vitra. Gre za modularno zofo, ki spreminja obliko v fotelj, naslonjalo, posteljo oziroma v karkoli si zaželite. Posamezne enote lahko dvigate in spuščate, ročno ali z mobilno aplikacijo, ter jih prilagodite svojim željam.