Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Ljubljana bo 21. septembra 2017 gostila Business Run

Oglasno sporočilo, 13.09.2017 06:46:39

Dogodek je namenjen vsem ljubiteljem športa, narave, druženja in sproščene zabave, iz velikih in malih podjetij ter iz javnih ustanov in drugih organizacij.

Delite na:
Ljubljana bo 21. septembra 2017 gostila Business Run

»Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana« bo po vzoru večjih urbanih mest potekal kot štafetni tek, na katerem bodo lahko sodelovale tričlanske ekipe zaposlenih v podjetju ali organizaciji. Vsak od članov ekipe bo moral s štafetno palico preteči svoj krog v Parku Tivoli v dolžini 3,3 kilometra. Časi vseh treh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa nagradile. Dogodek bo na sporedu po zaključku delovnega časa, v četrtek, 21. septembra, ob 17:30. Če vam tek ne diši ali se iz kakršnega koli drugega razloga ne morete udeležiti štafetnega tekaškega podviga, vas vabimo, da se nam pridružite na preizkušnji v nordijski hoji.

Zakaj »team building« dogodek? Ker si želimo, da se povežete s sodelavci iz vašega podjetja oziroma organizacije, med oddelki in med nivoji odločanja, oblikujete svojo »trojko« ter pokažete ekipni duh tako na tekaški progi, kot tudi na zabavnem druženju. Po zaključku teka bo v dvorani Tivoli poskrbljeno za vrhunsko kulinarično doživetje. Udeleženci teka ali nordijske hoje se boste razvajali ob okusnih specialitetah kuharjev hotela Lone, ki so svoje kuharsko znanje pili pod mentorstvom svetovno znanega kuharskega mojstra Jamie Oliverja. Skupaj se zavzemajo za aktiviranje ideje Jamie Oliver Food Foundation, čigar cilj je zagotoviti brezplačni obrok za vse otroke na svetu. Ekskluzivno samo za udeležence teka bo nato hrvaška pevka Severina zagotovila odlično zabavo in veselo razpoloženje. Športni duh je ključen pri oblikovanju timskega duha, zato verjamemo, da lahko »Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana« pomaga pri oblikovanju najboljših ekip, ki bodo uspešne tako pri svojem delu v podjetjih in ustanovah, kot tudi pri razvijanju medsebojnih odnosov izven službenih prostorov.

Vabimo vas, da se tudi vaše podjetje pridruži temu športnemu »team building« dogodku, prijavi svoje ekipe ter zaposlenim v podjetju omogoči dogodek, na katerem se bo krepil športni in poslovni duh.