mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka-na-prvi-pogled, večer, marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kopalnica v svežih barvah, ki »ohladijo«

Dunja Strašek, Ženska, 19.09.2017 11:00:33

Da kopalnica deluje sveže je še posebej pomembno, ko si želimo hladu.

Delite na:
Kopalnica v svežih barvah, ki »ohladijo«

Arktična modra

Iščete oazo? Sprostitvena oaza je videz kopalnice, ki si je mnogi želijo. V ta namen uporabite mehke oziroma svetle tone modre barve v kombinaciji s svetlo sivimi toni.

Črna

Intenzivne barve običajno niso ravno sproščujoče, vendar pa lahko odtenek črne osveži kopalnico. Če uredite kopalnico v kombinaciji bele in črne, bo vzdušje zagotovo sveže in elegantno.

Pastelno modra

Ni nujno, da nosijo barve le stene. Tudi kopalniško pohištvo lahko osveži podobo kopalnice. Omarice v pastelno modrem odtenku so čudovita kombinacija s stenami v kremni barvi.

Sivo-rjava

Zemeljsko siva je siva, ki vsebuje odtenek rjave barve in je odlična izbira za kopalnico. Dobro se poda z vsemi naravnimi materiali, kot so preproga iz jute, pletene košare, les in kamen. V kopalnici bele ali smetanaste barve jo nanesite na zgornje dele sten.

Morsko modra

S tem navtičnim odtenkom kopalnica vzbudi misli na počitnice. Morsko modri odtenki na steni kopalnice vas bodo spomnili na šumenje valov in osvežitev v morju.

Topla siva ali hladna siva

Lahko je svetla ali nekoliko temnejši odtenek, vsekakor pa obstaja razlog, zakaj so nevtralne barve najprimernejše za ureditev katerega koli prostora. V kopalnici so lahko tako tla kot tudi stene svetlo sive, da pa bi nekoliko poživili podobo, si omislite barvite brisače.

Barva pistacije

Deluje sveže in živahno. V kopalnico jo lahko vnesemo na več načinov: pobarvamo zgornje dele sten nad ploščicami ali pa si omislimo stenske in talne ploščice v barvi pistacije, pobarvamo lahko omarico pod umivalnikom ali pa izberemo police ali manjši regal ter dodatke v tej barvi.

 Barva mete

Ta modro-sivo-zelen odtenek je tako svež kot zobna krema. Kopalnico osveži, še posebej, če je bogato obsijana s soncem. Najbolje je, da s to barvo prebarvamo stene, vse ostalo pa je v beli ali smetanasti barvi.

 Čista bela

Je kopalnica zelo majhna? Rešitev je lahko popolnoma bela kopalnica, na steno nad umivalnikom pa namestite čim večje ogledalo. Odsev ogledala deluje kakor okno in s tem ustvarja vtis, da prostor ni tako tesen.