milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Harvey Norman praznuje 15 let

Oglasno sporočilo, 22.09.2017 12:41:40

Pred toliko leti je podjetje odprlo vrata svoje prve slovenske poslovalnice v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC.

Delite na:
Harvey Norman praznuje 15 let

Ker ste kupci ponudbo pohištva, spalnic, kuhinj, bele tehnike in zabavne tehnologije sprejeli odprtih rok, so se osrednji poslovalnici kmalu pridružili še štirje drugi trgovski centri. V Harvey Norman se lahko danes odpravite tudi v Kopru, Celju, Mariboru in Novem mestu, prav tako pa vam omogočajo nakup v spletni trgovin

Harvey Norman 15 let (3).jpg

Danes Harvey Norman Slovenija zaposluje 350 ljudi, ki so s skupnimi močmi, glede na prejšnje poslovno leto, povečali prihodke podjetja za 2,98 %. To jim brez zvestiih kupci, ne bi uspelo, zato jim je direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, gospa Melissa Wilson, ob 15. rojstnem dnevu namenila nekaj besed: »Število strank, ki nam zaupate, še vedno narašča, zato se bomo še naprej trudili, da vam ponudimo le najboljše in najnovejše izdelke za dom. Poskrbeli bomo, da vas bodo pri nas še vedno čakale dostopne cene in posebne ugodnosti za vrhunske inovacije. Obljubljamo vam, da bodo naše trgovine ostale mesto za zaupanja vreden nakup.«

Harvey Norman 15 let (5).jpg

15 uspešnih let na slovenskem trgu, več kot 30 v Avstraliji

Preden je Harvey Norman vstopil na slovenski trg, je imel na pacifiškem območju vzpostavljeno eno največjih prodajnih mrež za prodajo pohištva in električnih naprav. Zgodba trgovske verige je nastala leta 1982, ko sta Gerry Harvey in Ian Norman odprla prvo poslovalnico Harvey Norman v Sydneyju. Širitev družbe pa je nato potekala postopoma.Danes je Harvey Norman s prodajo na drobno prisoten v osmih državah. Poleg Slovenije in Avstralije ga najdete tudi: v Singapurju, v Maleziji, na Novi Zelandiji, na Hrvaškem, na Irskem in na Severnem Irskem.

Razvoj v koraku s svetovnimi trendi

Harvey Norman 15 let (1).jpg

Konec leta 2015 je singapurski center Millenia Walk dobil prvo super trgovino Harvey Norman na svetu. Tej pa je že leto kasneje sledilo odprtje naše super trgovine v Ljubljani z interaktivno izkušnjo nakupovanja. Med nakupovanjem si lahko zdaj vse izdelke ogledate, občutite in preizkusite. Novi nakupovalni izkušnji pa smo dodali tudi številne blagovne znamke svetovno priznanih proizvajalcev, ki jih doslej na našem trgu še ni bilo.

Harvey Norman 15 let (2).jpg

Ker že 15 let z veseljem skrbijo za strokovne storitve in vrhunsko ponudbo, so se odločili, da s kupci praznujejo rojstni dan kar 15 dni. V vseh poslovalnicah te med 14. in 28. septembrom čakajo odlične ponudbe, super cene in veliki prihranki na vseh oddelkih.

Harvey Norman 15 let (4).jpg