GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

DOM SLAVNIH: Ashton Kutcher in Mila Kunis

Tina Guček, Avenija, 11.09.2017 11:00:00

Obiskali smo enega najlepših hollywoodskih parov in si ogledali njihov novi počitniški raj na čarobni obali Santa Barbare.

Delite na:
DOM SLAVNIH: Ashton Kutcher in Mila Kunis

Da Ashton Kutcher in Mila Kunis kljub vsemu razkošju ostajata trdno na tleh, razkriva dejstvo, da bosta njuna otroka Wyatt Isabelle in Dimitri imela skupno sobico – s pogradom.

Eden najbolj priljubljenih hollywoodskih igralcev Ashton Kutcher je prišel daleč od tistega čednega fantiča, ki je nekoč navduševal v seriji Oh, ta sedemdeseta. Marsikdo ne bi verjel, če bi mu tedaj rekli, da bo mladenič, ki je v začetku svoje kariere vloge dobival predvsem na račun svojega videza in izklesane postave, nekoč hollywoodski prvokategornik, ki se bo zasebno aktivno posvečal resnim temam, kot je boj proti otroški prostituciji ter trgovini z otroki in ženskami.

A po drugi strani je bil Kutcher vedno več kot le lep obraz. Odraščal je v Iowi, kjer se je vpisal tudi na univerzo, nameraval pa je študirati biokemijo, saj je bil njegov brat hudo bolan in je želel pomagati pri iskanju zdravila za njegovo bolezen. Med študijem pa so ga opazili agenti iz manekenske agencije in tako se je začela njegova pot k slavi. Ko je zmagal na manekenskem tekmovanju za »svež obraz Iowe«, je zapustil domačo državo in se podal v New York. Tam je delal nekaj časa, nato pa eno velemesto zamenjal za drugo in se preselil v Los Angeles, saj se je odločil, da si želi postati igralec. Že na eni od prvih avdicij je dobil vlogo v seriji Oh, ta sedemdeseta, v kateri je igrala tudi Mila Kunis, ki je danes njegova žena in mati njegovih otrok.

Od hiše za samca do templja ljubezni

Seveda pa takrat postavni Ashton še ni mislil na resne zveze. Užival je samsko življenje in se zabaval s številnimi lepotičkami, ki so se postavljale v njegovi družbi. Kar nekaj let je trajalo, da je našel žensko, ki ga je ukrotila, in takrat je svoje domovanje samskega moškega, ki je bilo namenjeno predvsem zabavam in uživanju, zamenjal za družinski dom. Zaljubil se je namreč v precej starejšo Demi Moore, ki je imela iz zakona z Bruceom Willisom tri hčerke, in hišo v središču Los Angelesa, blizu nočnih klubov in barov, je zamenjal za vilo na Beverly Hillsu, umaknjeno od radovednih oči javnosti.

Njegova prva hiša je bila precej osnovno opremljena in se ni mogla pohvaliti s kakšnimi oblikovalskimi presežki, z vilo, v kateri je živel z Demi, pa je bilo precej drugače. Stavbo s čudovitim razgledom na bližnji kanjon, zgrajeno leta 1957, je Demi obnovila in opremila s pomočjo notranjega oblikovalca Brada Dunninga. Tedaj 25-letni Ashton je pri opremljanju želel sodelovati tudi sam. »To je bilo njuno ljubezensko gnezdo in želela sta, da odraža njun pečat. Moje delo ni bilo težko, saj sta oba človeka, ki imata izjemen občutek za slog. On je poskrbel bolj za to, da je bila hiša funkcionalna in udobna, ona pa za vrhunski dizajn in dragocene kose. Ker imata oba rada naravo, sta jo opremila v zemeljskih tonih, pomembno pa jima je bilo tudi, da bo v njej dovolj prostora za vso družino in prijatelje, ki so ju pogosto obiskovali, ter njuna dva psa,« je povedal Dunning.

Le nekaj tednov po tem, ko sta se v hišo vselila, sta si v njej – natančneje v dnevni sobi – pred vsemi svojimi najbližjimi tudi obljubila večno zvestobo. Zakon je trajal šest let, ne prav dolgo po uradni ločitvi pa se je Ashton začel sestajati s simpatijo izpred davnih let, Milo Kunis, ki je v tistem času prav tako končala dolgoletno razmerje – skoraj deset let je namreč prijateljevala z igralcem iz filma Sam doma, Macaulayjem Culkinom.

Sanjski družinski dom

Ker sta oba začutila, da gre zares, da sta končno našla pravo ljubezen, ob tem pa je Mila po nekaj skupnih mesecih tudi že zanosila, sta začela iskati skupen doma. Kupila sta hišo na Beverly Hillsu in si tam z veliko občutka ustvarila čudovito družinsko gnezdece, v katerem se jima je pridružila hčerka Wyatt Isabelle, kmalu za tem pa še sinček Dimitri.

Družina, ki velja za eno najsrečnejših v Hollywoodu, bo to poletje svoj dom na Beverly Hillsu gotovo pogosto zamenjala za novo, še bolj pravljično hišico na obali Santa Barbare. Ashton in Mila se zavedata, da sta njuna otroka še majhna in jima želita privoščiti čim bolj brezskrbno otroštvo, zato sta kupila sanjsko počitniško vilo, za katero sta odštela ponosnih 10 milijonov dolarjev. Novi raj na zemlji ni predaleč od njihovega doma, zato bodo v lepih dneh tam preživeli vsak prost kotiček.

Vila je idealna za družine – z ene strani je s ceste zaprta z velikimi vrati, ki onemogočajo radovedne poglede neznancev, z druge pa ima dostop do plaže. V neposredni okolici je veliko travnatih površin in čudovita terasa, na kateri je prostor tako za počitek kot tudi za obede na svežem zraku. Zvečer, ko otroka zaspita, pa si lahko Ashton in Mila privoščita nekaj mirnih trenutkov v masažnem bazenu na terasi.

V notranjosti je vila opremljena v značilnem kalifornijskem obmorskem slogu. Prevladujejo svetle barve, predvsem bela – občasno v kombinaciji z modro in z naravnimi toni lesa. Ima kar šest prostornih spalnic in šest kopalnic, v dveh velikih dnevnih sobah pa je dovolj udobnih površin za počitek in uživanje ob gledanju televizije ali družinsko crkljanje. Obe imata tudi kamin, ki ob kakšnem malce hladnejšem večeru zagotovi prijetno toploto in tudi kanček romantike.

Da nista zvezdniška otroka prav nič razvajena, priča dejstvo, da imata vsemu razkošju navkljub skupno sobo in v njej pograd, dodaten pograd in velik kavč pa sta tudi v sobi za goste, saj družina na obisk rada povabi prijatelje, s katerimi so prosti poletni dnevi še prijetnejši. Verjetno bodo med tistimi, s katerimi se bodo veliko družili, tudi slavni sosedje – oskarjevka Natalie Portman, ki je prav tako mamica dveh majhnih otrok (in Milina soigralka iz filma Črni labod), je namreč prav tako pred kratkim kupila vilo na plaži v bližnjem Montecitu.