Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Cvetoča pomlad

Tjaša Kokalj Jerala, Avenija, 28.03.2017 11:00:00

Polna volančkov in nostalgije

Delite na:
Cvetoča pomlad

Utrujeni od sivine in prezebli od mraza? Poleg cvetočih rožic nas v modni pomladi čakajo romantični naborki, odločni rezi, samosvoje barve in popolna nostalgičnost.

ROŽE

Rože v cvetoči pomladi verjetno niso ravno eden najbolj presenetljivih vzorcev, a vseeno velja poudariti, da se bodo prihajajočo sezono cvetlice pojavljale v tisoč in eni različici. Poudarek bo na ženski silhueti, dolgih in lahkotnih krilih, kombinezonih z naborki in širokih rokavih.

NOVI TRENČKOT

Nepogrešljiv prehodni kos je letošnjo pomlad doživel veliko preobrazbo. Navdihnil ga je kopalni plašč, močno sta poudarjena pas in ovratnik, gumbi pa so odpadli. V »novi pomladni trenčkot« se boste torej po novem ovili.

ČRTE

Divje barvne kombinacije in zlasti drzne črte, vzete s senčnikov in ležalnikov Azurne obale, bodo kot nalašč za klicanje toplih mesecev. Kako jih boste kombinirali in koliko si jih boste privoščili, pa je odvisno od vašega poguma.

e0778881bbe130a8f321de97dab980ec.jpeg

ROŽNATA BARVA

Nežna, romantična in zasanjana svetlo rožnata barva se poslavlja, na pohodu je drzna, malodane divja in strastna roza – torej pink. Barva, ki učinkuje kot pljusk energije in poskrbi za krasen ten.

MAJICE Z NAPISI

Bele majice z napisi bodo odslej tudi del elegantnejših stilskih podob. Majice bodo torej gostobesedne, in če boste izbrali pravi napis, bodo spregovorile tudi namesto vas!

MANIJA Z NABORKI

Naborki, volančki, strukture zgornjih delov, majice, bluzice, srajce in tunike že dolgo niso bili tako domiselni. Od zelo sproščenega videza s kavbojkami do elegantnih in zelo trendovskih podob.

PROSOJNO

Prosojnost je vsekakor zapeljiva, vprašanje je samo, do kod si upate. Najmodernejša bo prosojno črna, pod katero bodo mežikali nedrčki – zato velja pozornost nameniti tudi lepemu spodnjemu perilu.

ffecd4042d5923bf86294b27a09457b0.jpeg

SVETLO MODRA

Svetlo modra barva je na pohodu! Puloverji se bodo krasno ujeli z belimi srajcami, torbice s sivo barvo, svetlo moder nakit pa bo popestril hladno črno-belo kombinacijo.

POUDARJENA RAMENA

V stilu delovnega dekleta in osemdesetih let se pri suknjičih vračajo poudarjena ramena. Pri tem boste lahko zelo pretiravali ali pa se odločite za slog malce prevelikih suknjičev. Lepo se bodo podali k elegantnim hlačam in trendovskim topom.

NEON

Ne boste verjeli: neon se vrača! Toda tokrat v malce bolj futuristični in elegantni obliki, kot smo ga bili vajeni do zdaj. Zato se bodo z njim poigrala tudi resna dekleta, kot sijajno popestritev ga velja vključiti tudi v poslovne kombinacije.