900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Čarobnost spogledovanja, usodnost trenutka.

Carmen Leban, Avenija, 04.06.2017 16:00:00

Eno najlepših in najbolj karizmatičnih slovenskih igralk Sašo Pavlin Stošić zaznamuje prav posebna, fatalna energija.

Delite na:
Čarobnost spogledovanja, usodnost trenutka.

Iz sramežljive nežne duše se zna v hipu preleviti v pravo spogledljivko. Njene zapeljive oči so naredile mehka kolena že marsikateremu moškemu. A zadnjih šest let se zares spogleduje le s tistim, ki ji je ukradel srce – z igralcem Miho Rodmanom. Kar pa lepotice ni ustavilo, da si v filmu postelje ne bi delila s Sebastianom Cavazzo, kar smo zaupno izvedeli prvi ...

Dolgo se ni sem zavedala, da imam posebno karizmo

Iskreno: šele ko sem postala igralka, sem začutila to energijo. Ljudje so me začeli opozarjati na to, da imam karizmo, s katero izžarevam prav posebno energijo. Verjetno je to prišlo skupaj z zrelostjo, ko sem se začela intenzivneje ukvarjati sama s seboj, in med procesom spoznavanja sebe postajam čedalje bolj samozavestna in zadovoljna. Gotovo pa je »to nekaj « že prej živelo globoko v moji notranjosti, močneje pa se je izrazilo, ko sem energiji pustila prosto pot. So stvari, ki se jih ni mogoče priučiti. Karizma je danost, ki jo nosiš v sebi. Nekateri jo imajo, drugi pač ne.

Pomladno prebujen je, metuljčki v trebuhu

Sploh nimam niti časa, da bi razmišljala o pomladanski utrujenosti ali o tem, da me razganja. Še dobro, da je pred vrati velik izziv, ki bo poskrbel za metuljčke v trebuhu. Celovečerni film Prebujanja v režiji Petra Bratuše. Zgodba govori o zelo intimnih odnosih treh parov, ki bodo gotovo dvignili veliko prahu: Sebastian Cavazza in jaz, Katarina Čas in Jurij Zrnec ter Jana Zupančič in Primož Pirnat. Film bo odpiral teme o odnosih, o strasteh, stvareh, ki so mnogokrat skrite pod rjuho, potisnjene globoko v našo podzavest.

Mojstrica spogledovanja

Doslej sem še vsakega svojega moškega zapeljala s spogledovanjem, tudi Miha, moj zdajšnji partner ni bil izjema. To je narava, to je v nas ženskah. Me zapeljujemo, moški dvorijo. Živo se spominjam, kako je bilo. Dolg večer na Metelkovi, po končanem snemanju. Poznala sva se že z akademije, a tistega večera sva se kmalu ujela s pogledi, ki povedo več kot tisoč besed. Moja taktika spogledovanja se je izkazala za uspešno. A pristopil je on, naredil je prvi korak in začel z »nepomembnim« pogovorom. Ki je trajal zelooo dolgo. Čutila sem iskrice, ki sem jih sprožila, a moški morajo imeti občutek, da imajo nadzor v svojih rokah, zato sem pustila, da mi dvori. (smeh) Ni pa vedno nujno, da spogledovanje vodi v posteljo.

Sama s sabo na čistem

Pri fatalnosti zunanjost sploh ni tako pomembna. Ne glede na to, kakšno postavo ima ženska, je pomembno, kako zadovoljna je, koliko je uglašena sama s seboj, in to je tisto, kar izžareva. Pomembno je, da se dobro počuti v svoji koži. Seveda je za dobro počutje potrebne tudi nekaj fizične aktivnosti, ki sprošča energijo in napetosti.

Črna čipka za SPODAJ

Iskreno – oblečem tisto, kar mi je všeč in v čemer se v tistem trenutku dobro počutim, pa če je to moškemu všeč ali ne! Ko si to, kar si, izžarevaš energijo in strast, ne glede na to, kaj imaš na sebi. Čez teden sem po večini oblečena sproščeno v kavbojkah, ohlapnih majicah in brez ličil. Ob koncu tedna, kadar grem ven z Miho ali prijatelji, pa se rada uredim. Takrat Miha reče, vauuu, in odkrito prizna, da mu je všeč. Pripomni, da bi se lahko večkrat tako uredila, a se že hip zatem spomni, kako naporni so naši dnevi in vaje v gledališču in kako je pomembno, da imamo na sebi udobno obleko, da lahko tekamo po odru.

Seveda ga tudi jaz rada vidim urejenega. Zelo privlačen je tudi v obleki in kravati, ki jo žal obleče samo ob posebnih dogodkih. Je pa res, da obleka pri moškem pusti pravi vtis le, če jo zna nositi. In on jo zna. (smeh)

Priznam, veliko dam tudi na lepo in seksi spodnje perilo. Prisegam na črno čipko in najbrž ni treba posebej poudariti, da je to všeč tudi mojemu dragemu.

GOLA NA ODRU

Čeprav sem na odru že bila gola, se nikoli ne slečem brez utemeljenega razloga. Sama nimam potrebe ali želje, da bi kar tako razkazovala svoje telo. Ne maram vulgarnosti. Vedno se posvetujem z režiserjem, če in zakaj je potrebna golota. In če se izkaže, da najdeva dovolj tehten razlog zanjo, to izpeljem v vlogi, in takrat se ne počutim razgaljeno.

Prebujanje s S Cavazzo

S Sebastianom Cavazzo bova v filmu Prebujanja v vlogah Jane in Robija odigrala ljubezenski par in dogajalo se bo marsikaj. Uprizorila bova odnos, ki je strasten in konflikten obenem. Jasno, igralci se v takih trenutkih zavedamo, da je meja tanka, in da najbolje zvoziš, če je ne prestopiš. A tudi na filmu moraš pokazati iskrena čustva.

Pristna ljubezenska zgodba

Tudi z Miho sva že skupaj snemala vročo ljubezensko zgodbo. Če povem odkrito, so dobili pristne ljubezenske prizore, pri katerih ni bilo prav veliko igre, saj sva z Miho igrala to, kar sva – ljubimca. Preprosteje in bolj sproščeno je, če to igraš z nekom, pri katerem poznaš vsak gib, če veš, kaj mu je všeč, kako odreagira. Tuje mi je bilo le, ko sem ga morala po strastnem ljubljenju vreči iz avta, kar je pomenilo konec zveze. Te izkušnje namreč v najinem razmerju še nisva imela.

Povsem napačni ideali

Zame je fatalka ženska z močno življenjsko energijo, ki se ponaša z ženskimi čari, je zadovoljna s seboj in se zaveda, da je nekaj posebnega. A v današnjem času ni lahko biti usodna ženska. Preveč pozornosti je namenjene nekim vzornicam, kot je Kim Kardashian, manekenkam in ženskam, ki so daleč od resničnosti. Vse več žensk je usmerjenih k doseganju večne mladosti, pretiravajo z lepotnimi posegi, vse bolj prevladujejo trendi, da je umetno lepše kot naravno.