Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Najbolj vroče Slovenke

Revija Avenija, 21.09.2017 11:07:45

Vroč pregled, ki je odličen dokaz za to, kako nesramežljive znajo biti naše lepotičke. Hkrati pa je treba priznati, da so se vse razkrile z veliko stila!

Delite na:
Najbolj vroče Slovenke

Manca Špik se, odkar je mamica, sicer kaže mnogo bolj zadržano, vendar je treba priznati, da je rojena Kranjčanka, ki je odraščala na Bohinjski Beli, zdaj pa živi na Obali, od nekdaj imela veliko stila.

Najuspešnejša slovenska blogerka Maja Malnar je nedavno priznala, da poskuša biti kot prava modna navdušenka najboljša na pogled tudi takrat, ko ji je najbolj vroče, na primer med športnimi dejavnostmi.

Natalija Verboten je prav gotovo znana Slovenka, o kateri so sanjali in še vedno sanjajo številni moški. Njeni telesni čari so vsekakor svojevrstna draž, ki pa jo zna Natalija Nationale unovčiti v ravno pravem odmerku in z veliko dobrega okusa.

Sanjo Grohar smo spoznali kot miss Slovenije, a ji je rodna gruda kmalu postala pretesna. Danes postavna temnolaska živi in dela v Londonu, kjer se posveča svojemu blogu.

Špelo Grošelj čaka vroča jesen. Pevka in voditeljica, ki se je proslavila s tem, da je na novo izklesala svojo postavo (in to potem tudi ohranila), bo postala motivatorka šova The Biggest Loser Slovenija.

Kataya je znana po tem, da rada izziva in da zna svoje čare nadvse učinkovito postaviti v objektiv.

Diamantki Katarina Benček in Doroteja Premužič sta zasloveli kot Playboyevi zajčici, danes pa v svetu zabavne industrije gradita podjetniško kariero.

Starleta in hči nekdanjega politika Anja Jenko je konec aprila povila sinčka, a se ji nedavna nosečnost sploh ne pozna na postavi.