požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

FEMME FATALE 2017: TJAŠA PERKO, kaskaderka in blogerka

Tjaša Kokalj Jerala, Avenija, 21.09.2017 07:18:21

»Plujem med družinsko in poslovno fatalnostjo«

Delite na:
FEMME FATALE 2017: TJAŠA PERKO, kaskaderka in blogerka

Na svojem blogu Tjaša Perko – Moj svet najprej zapiše, da je mama dvema krasnima zakladoma in žena našega vrhunskega športnika Roka Perka. Ampak v resnici je še veliko več kot to: je prava odvisnica od adrenalina, ki ji ga je v zibelko položil že njen oče, najbolj znani slovenski kaskader, Rok Cvetkov. Je blogerka, ki razpreda o kuhanju, športu, ki ga naravnost obožuje, in o potovanjih z otroki. In vsekakor je zaradi vsega tega tudi prava fatalka.

Za Tjašo pa je fatalna posebna ženska z močno karizmo. Predvsem taka, ki oddaja tisto zadovoljno energijo in zaradi katere se, ko vstopi v prostor, vse zasveti – ne zaradi zunanjega videza oziroma posegov, ki jih je dandanes po njenem mnenju čisto preveč, temveč zaradi nečesa, česar ni mogoče opisati, a se v trenutku začuti. »Beseda usodna ženska v meni vzbudi misel o močni in odločni ženski, uspešni in hladni, a vendar pozitivni. In seveda zna taka dama omrežiti veliko moških le s pogledom,« še doda s pomenljivim nasmeškom.

Ženska z močno karizmo

O sebi pravi, da pluje med družinsko in poslovno fatalnostjo. »Poskušam ohraniti ženstvenost v sebi, čeprav sem trenutno na prvem mestu mamica dvema malčkoma. Če vprašate mojega Roka, sem menda oseba, ki vstopi v prostor in s svojimi žarečimi očmi razsvetli situacijo,« nam zaupa Tjaša, pri kateri je hitro jasno, da je oseba z močno karizmo.

Za svojo favoritko med predstavljenimi fatalnimi ženskami lahko glasujete tudi na spletni strani Revije Avenija (KLIKNI).

Ličenje: Guerlain, vizažistki Nea Likar in Sabina Šabotič

Frizura: Klavdija Piskar z ekipo LiteRam Slovenija

Oblačila: S.Oliver, S.Oliver Selection in Comma