Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

V novega Terminatorja se vrača Linda Hamilton

STA, 22.09.2017 10:21:33

Ta je je pred več kot 25 leti upodobila junakinjo Sarah Connor v prvih dveh filmih.

Delite na:
V novega Terminatorja se vrača Linda Hamilton
Linda Hamilton Facebook

Igralkino vrnitev je avtor Terminatorja Cameron napovedal na zasebnem dogodku, na katerem so proslavljali franšizo. Linda Hamilton bo v šestem delu Terminatorja, ki še nima naslova, ponovno odigrala Sarah Connor. Da bo v njem nastopil tudi Schwarzenegger, pa je bilo potrjeno že v začetku tega leta.

Cameron bo tokrat v vlogi producenta, režiser bo Tim Miller. Film napovedujejo kot neposredno nadaljevanje Terminatorja 2: Sodni dan iz leta 1991 ter kot prvi del nove trilogije.


Linda Hamilton, ki je bila v 90. letih na kratko poročena s Cameronom, v franšizi od drugega dela dalje ni nastopila, je pa posodila svoj glas za četrtega Terminatorja z naslovom Odrešitev. Kot je dejala takrat, bi se franšiza po Sodnem dnevu morala končati: "Menila sem, da je z dvema filmoma popolna. Šlo je za zaključeno celoto."

V novem delu njena vloga sicer ne bo glavna, saj Cameron po lastnih besedah išče 18-letno žensko, ki bo središče nove zgodbe: "Imeli bomo like iz prihodnosti in sedanjosti. Ti bodo večinoma novi, postavljeni pa bodo okrog likov, ki ju bosta odigrala Arnold in Linda."

Cameron upa, da bo vrnitev danes 60-letne Linde Hamilton v podobi Sarah Connor izpostavila sporočilo o pomanjkanju starejših igralk v akcijskih filmih: "Obstajajo 50-letni, 60-letni fantje, ki ubijajo nepridiprave, za ženske pa to ne velja."