Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Skrivaj v zakonski jarem

D.F., Vklop, 18.06.2017 18:00:00

Thalí García iz telenovele Drugače srečna

Delite na:
Skrivaj v zakonski jarem

Thalí García je igralka svobodnega duha in prava pustolovka. Že v rani mladosti je začela potovati, poleg rojstne Mehike pa je živela tudi v Kanadi, Evropi in ZDA. Potem ko je raziskala različne konce sveta, se je vrnila v domovino in se posvetila igralskemu poklicu.

Pri rosnih sedemnajstih se je preselila v glavno mesto Mehike ter tam uspela s številnimi vlogami v telenovelah televizijskih hiš TV Aztece in Telemunda. Pred kratkim se je na televizijske zaslone vrnila z vlogo v telenoveli Drugače srečna.

Starostna razlika

Čeprav v igralskem poklicu vztraja že od šestnajstega leta, Thali ni pomišljala, ko so ji ponudili vlogo v telenoveli Drugače srečna (Silvana sin lana), ki je po njenih besedah eden najzabavnejših projektov, pri katerem je imela priložnost sodelovati. »Čeprav so se snemanja telenovele zaključila že pred časom, smo vsak dan v stiku. Zadnji teden snemanj je bil grozen. Veliko smo jokali, saj nihče ni želel, da bi se naše delo zaključilo,« je priznala mehiškim medijem.

V telenoveli 27-letna igralka nastopa v vlogi Maríe de los Ángeles, najstnice, ki je zelo zrela za svoja leta. »Angie je zelo ponižno dekle, ki dobro ve, da je pri ljudeh pomembno tisto, kar nosijo v srcu, in ne njihova zunanjost. Všeč mi je, da sem lahko s svojim delom zgled številnim najstnicam po vsem svetu, ki spremljajo to serijo,« je dejala.

Kljub temu pa se je morala igralka zaradi te vloge soočiti s precejšnjim izzivom, saj je med njo in likom precejšnja starostna razlika. »Imam 27 let, Angie pa le 18. Takšna starostna razlika je za igralca velik izziv, predvsem zaradi govorice telesa. Priznati moram, da sem imela kar nekaj težav. Sedenje na stolu se zdi povsem preprosta stvar, a me je moral producent ves čas opozarjati, da ne smem prekrižati nog in sedeti tako strogo vzravnano,« se z nasmeškom spominja.

Ni želela postati igralka

Nikoli ni sanjala o tem, da bi postala igralka, čeprav je bila vedno povezana z umetniškim svetom. »Pri desetih letih sem prvič nastopila na televiziji, in sicer sem se preizkusila v vlogi voditeljice, a sem to jemala kot hobi, ne kot delo. Delala sem le ob vikendih, dobila sem majhno plačilo, obenem pa sem se izvrstno zabavala. Ko sem dopolnila šestnajst let, sem se udeležila avdicije za mehiško različico filma Srednješolski muzikal in uspelo se mi je uvrstiti med igralsko zasedbo. Vse od takrat nisem prenehala delati. Kot otrok nikoli nisem razmišljala, da bi postala igralka. Življenje mi je preprosto ponudilo priložnost, sama sem odkrila svojo nadarjenost za igralski poklic, se mu brez težav hitro prilagodila in ga tudi vzljubila,« je izdala.

Skrivna poroka

Thali García je pred kratkim doživela enega najbolj posebnih in čustvenih dni v svojem življenju: 18. maja letos se je namreč oblekla v belo in večno zvestobo obljubila moškemu svojih sanj. Njen mož je postal Felipe Aguilar, mehiški producent in režiser. Par je novico o poroki sporočil kar po družbenih omrežjih, s čimer sta močno presenetila celotno javnost. Zvezdnika pa imata še en velik razlog za veselje, saj se bosta kmalu razveselila naraščaja, igralka se je namreč poročila v veselem pričakovanju.

Thali pa že ima skoraj dve leti staro hčer iz prejšnjega razmerja. »Vse odkar sem dopolnila dvajset let, sem si želela postati mama, vendar se mi je ta želja uresničila šele, ko sem jih dopolnila petindvajset. Moja deklica je moj največji blagoslov, moj motor in moja največja motivacija v življenju. Tistih šest mesecev, ko so potekala snemanja telenovele Drugače srečna, je bilo zame najtežjih, saj sem hčerko videla zelo redko. Sprva sem se počutila krivo, da sem popustila želji po nadaljevanju kariere, saj me je ves čas preveval občutek, da sem zaradi tega zanemarila svoje materinske dolžnosti. Dolgo časa sem potrebovala, da sem ugotovila, da to ni res. Osnovni ženski poklic je materinstvo, obenem pa se moramo boriti za naše sanje, saj ni nič lepšega na svetu kot dejstvo, da ti bo tvoj otrok nekoč dejal, kako zelo ponosen je nate. Seveda bo v prihodnjih letih potrebnega veliko žrtvovanja, a me ob tem tolaži zavedanje, da bom v prihodnosti sposobna pomagati pri uresničevanju sanj mojih otrok,« je zaključila.