Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Novi obrazi, stari grehi

Brigita Potočki, Vklop, 18.09.2017 12:00:00

Na Planet TV se – po tem, ko smo najprej slišali, da je vsega konec – vrača priljubljena serija Ena žlahtna štorija s podnaslovom Mlade ljubezni.

Delite na:
Novi obrazi, stari grehi

Z nekaj novimi obrazi in starimi grehi, kot pravijo ustvarjalci, ki so nas v prvem delu šeste sezone popeljali nazaj v leto 1985, v čas mladinskih delovnih brigad, kjer se je zgodil izvirni greh, ki bo rdeča nit in vir vseh zapletov v novi sezoni.

V seriji ostajajo nekateri najbolj priljubljeni liki, kot so Bonifacij, Berto, Maja, Žan, Marija, Sergej in drugi, ter tudi tisti malo manj priljubljeni, recimo Gabi, ki se po rehabilitaciji v norišnici v Štorijo vrača v enajstem delu. Med novimi liki bo zagotovo za največ zapletov poskrbela Laura (igra jo Lea Mihevc), mlada fotografinja, ki pride iskat očeta, za katerega je po nesreči izvedela od mamine klepetave najboljše prijateljice. V vlogi Laurine mame, vdove Cvetke, se bo preizkusila večinoma gledališka igralka Tanja Dimitrievska, v vlogi njene najboljše prijateljice Lučke pa Urška Hlebec. V serijo že kmalu vstopata tudi mlada igralkca Gaja Filač, ki jo lahko te dni ujamete v filmu Košarkar naj bo, in Nejc Cijan Garlatti, ki bosta upodabljala mlada vinarja. Na predpremieri prvega dela, ki se je odvijala v Kinu Bežigrad nekaj ur pred premiero na Planetu TV, so se oboževalcem predstavili tako novi kot stari igralci. Predvsem slednji so se v en glas strinjali, da novi igralci v serijo prinašajo svežino in še bolj zanimive zaplete, zaradi katerih bo Ena žlahtna štorija zagotovo ostala med najbolj priljubljenimi tovrstnimi serijami pri nas.