favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Noče mlajšega

D.F., Vklop, 18.09.2017 18:00:00

Erika Buenfil iz nove telenovele Resnične ljubezni

Delite na:
Noče mlajšega

Na naše televizijske zaslone je prišla nova telenovela z naslovom Resnične ljubezni (Amores verdaderos), v kateri bomo v glavnih vlogah spremljali že dobro znane obraze: Eriko Buenfil, Eduarda Yáñeza, Eizo González in Sebastiána Rullija. Gre za priredbo argentinske telenovele Amor en custodia.

Victoria Balvanera (Erika Buenfil) je lastnica velikega posestva in direktorica ene najprestižnejših oglaševalskih agencij v državi. Kot uspešna ženska je izpostavljena številnim nevarnostim, kot je na primer poskus ugrabitve, pred katero jo reši José Ángel (Eduardo Yáñez), ki ravno v tistem trenutku na njeni posesti išče delo nadzornika. Po tem neljubem dogodku se Victoria odloči, da ga bo zaposlila kot svojega telesnega stražarja. Skozi serijo se bo med njima razvila resnična ljubezen, ki pa je nemogoča, saj sta oba poročena.

Drugi ljubezenski par v zgodbi pa tvorita Nicole (Eiza González), ki je sad zakonske zveze med Victorio in Nelsonom (Guillermo Capetillo), ter Francisco (Sebastián Rulli), ki je po poklicu telesni stražar, ki ga Victoria najame, da bi poskrbel za varnost njene hčerke. Čeprav je Nicole zelo muhasta in vzvišena, se na skrivaj bori z bulimijo in anoreksijo. Oba drug drugemu poskušata čim bolj zagreniti življenje, a se niti zavedata ne, da bosta na koncu končala noro zaljubljena.

Uspešna poklicna pot

Pri 53 letih je mehiška igralka Erika Buenfil ena najbolj znanih in prepoznavnih igralk v mehiškem svetu blišča in zabave. Za seboj ima bogato poklicno pot, med katero je pokazala vsestransko nadarjenost, saj je nastopila v številnih telenovelah, gledaliških igrah in filmih, preizkusila se je kot televizijska voditeljica, povrhu vsega pa je izdala tudi tri glasbene albume. Svojo prvo priložnost kot igralka je dobila leta 1977 z majhno stransko vlogo v telenoveli Acompáñame, šele leta 1985 pa je v paru z igralcem Sergiem Goyrijem prvič nastopila v glavni vlogi telenovele Angélica. Pri nas smo igralko še pred kratkim spremljali v vlogi Angélice v telenoveli Ostani z menoj.

Glavna vloga

V Resničnih ljubeznih bomo Eriko spremljali v vlogi elegantne, privlačne in inteligentne Victorie Balvanera, ki je velika ljubiteljica umetnosti, literature in poezije. Z možem Nelsonom imata hčer Nikki, ki jo obožuje, a ji zaradi številnih obveznosti in aktivnosti ne more posvetiti toliko časa, kot bi si želela. Veliko da na družinske vrednote, zato moža zapusti takoj, ko izve za njegovo nezvestobo, svojo drugo priložnost za ljubezen in srečo pa najde v rokah svojega telesnega stražarja. »V igralskem poklicu se le redkokdaj zgodi, da ti producenti ponudijo vlogo tvoje starosti, ki je tako raznolika. Victoria mi je bila pisana na kožo, povrhu vsega pa je šlo za glavno vlogo. A nič mi ni bilo podarjeno, saj sem se morala za to delo spopasti s številnimi drugimi kandidatkami, ki so si vloge želele enako močno kot jaz,« je priznala za mehiške medije.

Ne želi mlajšega

Po več kot 40-letni karieri si je igralka zaželela sprememb, zato je na stranski tir postavila vloge dobrih in trpečih žensk ter se odločila sprejeti vlogo zlobne in preračunljive Mercy Toribio v telenoveli La doble vida de Estela Carrillo, za katero je bilo pred kratkim potrjeno snemanje druge sezone, ki se bo pričelo v prihodnjem letu. Njena glavna naloga v zgodbi je bila zagreniti življenje glavnima junakoma, ob tem pa se je znašla še pred enim izzivom, saj se je njen lik zapletel v ljubezensko razmerje s kar 20 let mlajšim moškim. In čeprav je igralka na snemanjih precej uživala, obenem tudi priznava, da se v resničnem življenju nikoli ne bi zapletla s toliko mlajšim partnerjem. »Vsak dan imamo na televizijskih zaslonih, pa tudi v resničnem življenju, priložnost spremljati, kako se moški zapletajo v ljubezenska razmerja s pol mlajšimi ženskami od sebe. Zakaj tega ne bi smele početi tudi ženske? Mercy je uspešna in bogata vdova, ki želi uživati v življenju, zato se v razmerje zaplete z mlajšim moškim. Takšnih ljudi ne obsojam, saj konec koncev srcu ne moremo ukazovati. Kljub temu se sama ne bi nikoli zapletla s toliko mlajšim moškim, saj bi se v razmerju počutila negotovo in bi se ves čas spraševala, kdaj me bo zapustil zaradi mlajše ženske, ki ga bo očarala,« je priznala.