Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Nina Osenar spet med misicami

Sonja Javornik, Vklop, 15.09.2017 18:00:00

Voditeljica se je s porodniškega dopusta vrnila na oder in pred male zaslone kot voditeljica izbora za mis Slovenije.

Delite na:
Nina Osenar spet med misicami

Prejšnjo soboto je bi na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču izbor za najlepšo Slovenko, ki ga je neposredno prenašal Planet TV. Izbor sta vodila Nina Osenar in Miha Brajnik (se ju spomnite iz oddaje Moj dragi zmore?). Nina ima tudi sama izkušnje z lepotnimi tekmovanji, to pa bo njeno prvo vodenje prireditve po rojstvu sina Marlona.

»Pozitivna trema je vedno del odrskega nastopanja, in če je je ravno prav, je to pravi doping, ki pošlje vso tvojo energijo med gledalce. Pravzaprav je prav ta trema najverjetneje tisto, kar voditelja, igralca, pevca vleče nazaj na oder po ta vzneseni občutek, ki te posrka vase in povzdigne kakor bolezensko presladka baklava, ki po zaužitju dvigne sladkor v krvi in nahrani tvojo nečimrnost,« je povedala Nina, ki je tudi scenaristka prireditve. »Potrudila se bom, da bo prireditev glamurozna, zabavna, lahkotna ... Prijetna za oko vsekakor bo.«

Nina je zagotovo prava izbira za voditeljico lepotnega izbora, saj se je tudi sama prvič predstavila v javnosti prav na eni od takih prireditev. In kaj so ji lepotna tekmovanja prinesla? »Kaj pa vem. Če sem iskrena, moram reči, da je v poplavi vseh nemogočih in nič manj kot smešnih lepotnih izborov vse skupaj kar nekako izgubilo svoj čar. Ampak spomnite se, kako spektakularen je bil pred 20 leti izbor za miss Slovenije. Jaz se recimo dobro spomnim, kako sem navijala za Metko Albreht. Kako je bila lepa! No, saj je še vedno. Prav bi bilo, da se izbor vrne v velikem slogu, da če že tovrstni izbor mora obstajati, potem naj bo nekaj posebnega, nekaj, kar bo tudi zmagovalki prineslo več kot le lento in pušeljc, ki čez tri dni oveni. Meni osebno je naziv miss prinesel en kup zmede, konstantnega dokazovanja, da nisem butasta, in dolgoletno etiketo z napisom stereotip, ki sem jo svoj čas prav z jezo in nalašč želela razcefrati. Ampak tudi to človek preraste. (smeh) Če pa pogledam s pozitivne strani, mi je naziv omogočil hitro prepoznavnost in s tem se je hitreje zgodila tudi televizijska ponudba. Ah, vedno in povsod so dobre in slabe strani, vedno sta dve plati,« se smeji Nina.