palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Kraljica tretje strani

Gregor Zalokar, Vklop, 21.07.2017 12:00:00

Preden so bile Pamela Anderson, Jenna Jameson in Kim Kardashian, je bila Samantha Fox.

Delite na:
Kraljica tretje strani

Enainpetdesetletna seks ikona generacije je naredila usodni korak, ko je zavrgla katoliško vzgojo in pri sladkih šestnajstih letih v tabloidu Sun pokazala, kako dobrohotna je bila do nje narava. Na veselje zvestih navijačev in z dovoljenjem staršev je zgoraj brez redno pozirala naslednja štiri leta, trikrat zapored postala kraljica tretje strani, leta 2008 pa so jo okronali za naj dekle tretje strani vseh časov. Čeprav jo poznamo po enem hitu, redno nastopa, posnela je šest albumov, glasbeni spomenik pa si je postavila, ko je zapela Touch Me (I Want Your Body) in bila nominirana za brita (pevka leta).

Samantha Fox je bila in ostala ultimativno pin-up dekle, kraljica mokrih sanj ter ena največkrat fotografiranih Britank 80. let. Ironija pa je, da je lezbijka. To je dolgo skrivala, tudi z romanco s Paulom Stanleyjem, kitaristom in pevcem Kiss. O njenih sapfičnih nagnjenjih se je začelo resno ugibati, ko je leta 1999 sodila lezbični lepotni izbor, mediji pa so se razpisali, da ljubimka z avstralsko kitaristko Cris Bonacci. Štiri leta kasneje je le priznala, da se je večkrat grela v ženskih objemih, da pa je tokrat prvič zaljubljena v žensko, svojo menedžerko: »Pravijo, da sem lezbijka ... Ne vem, kaj sem. Vem le, da ljubim Myro Stratton.« Priznanja se je otepala, ker je imela slabe izkušnje z zalezovalci in se je bala reakcij navijačev. Sta se pa dami poslovno in zasebno odlično ujeli (skupaj sta nastopali celo v resničnostnih šovih), poročili se sicer nista, po šestnajstih letih srečne zveze pa je predlani Myra umrla zaradi raka.

SLOVENSKA NAVEZA

Da je Samantha prišla na pivo (in cvetje?) v Laško, so krivi San Di Ego, ki so predelali njen hit Touch Me, lisička pa ga je ne le požegnala, ampak fantom poslala celo videočestitko. Pevec Sergej: »Tokrat se bomo prvič srečali v živo. Zame je vedno prva muzika, tako da sem tudi njo doživljal kot pevko in seksi mačko. Spomnim se, kako smo s starši na TV Koper gledali video Touch Me. Spomnim se slik v erotičnih in neerotičnih revijah. Takrat je bilo kar nekaj podobnih punc, a ona je bila najbojša kombinacija postave, komada in videa. Všeč mi je bila ta glasba ter punce v strganih kavbojkah in usnjenih jaknah, a pri Samanthi je bil cel paket res dober.«