klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Kavarna Trafika v Domžalah

Oglasno sporočilo, 20.09.2017 08:15:17

Franšiza Media bar je bogatejši za še en, že dvanajsti lokal pod svojim okriljem in sicer KAVARNO TRAFIKA v sklopu nakupovalnega središča Stop Shop v Domžalah.

Delite na:
Kavarna Trafika v Domžalah

KAVARNA TRAFIKA Domžale je v minulih tednih doživela korenito prenovo, saj se je spremenila v čudovitega laboda, ki ponuja tople napitke ter alkoholne in brezalkoholne pijače in je postal urbana kavarna, kjer se ljudje radi srečujejo, poleg različnih napitkov pa so jim po novem na voljo tudi zajtrki, dnevno sveži sadni in zelenjavni smoothiji ter večerni slani prigrizki ob izbranem kozarcu vina ali piva. In ko k vsemu temu dodamo še odlično razpoloženo osebje ter revije in časopise medijske skupine Media24, ki jih gostje lokala dobijo v dar, potem veste, da v Kavarni Trafika dobite VSE, kar potrebujete.

015mv.jpg

KAVARNA TRAFIKA pač ni le še en lokal, pa tudi običajna kavarna ne, ampak mnogo več kot to. Kavarna, ki ponuja VEČ! Kavarna Trafika je del franšize MEDIA BAR, kjer ob naročilu pijače vsak gost z računom dobi določeno število točk za katere v dar brezplačno dobi revijo ali časopis založnika Media24 po lastnem izboru. Torej, spijete kavo in še domov odnesete sveže Novice Svet24 ali katerokoli drugo revijo po vašem izboru.

029mv.jpg

Sistem je preprost, ena točka je vredna en evro, na voljo pa je pester nabor časopisov in revij: Novice Svet24, EkipaSN, Zvezde, Zarja, Vklop, Avenija, Maja, Bodi zdrava, Ženska, Zeleni raj, Slikovne križanke, Salomonov ugankar, Dolenjski list in številni drugi mediji.

Pod okriljem Media bar poleg Kavarne Trafika Domžale v Stop Shop centru, najdete še druge lokale širom po Sloveniji in sicer: Kavarno Trafika na Cigaletovi ulici v Ljubljani, Kavarno Aurora v NC Supernova Koper, Salomon Cafe v ljubljanskem Cityparku, Trafiko Brežice, Trafiko Šentjernej, Time Out Cafe v novomeški Qlandii in Cafe Boutique v Qlandii Kranj, picerijo in kavarno Pr Veseljak v Radečah, Trafiko Rondo v Senožetih, Caffe Mentalist v Logatcu, Kavarno Cukr v Mercator centru Trebnjein Fortuna mediabar Vrhpolje pri Šentvidu.