profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Če so lepi, potem so gotovo zabiti!

Sonja Javornik, Vklop, 21.04.2017 12:00:00

Lepota in nadarjenost se naj ne bi izključevali?

Delite na:
Če so lepi, potem so gotovo zabiti!

Pri lepih ljudeh imamo pogosto predsodek, da so samo za dekoracijo, ampak ni tako! Cel kup lepotic je že dokazalo, da imajo veliko v glavi, v zadnjem času pa se je na sceni dokazalo tudi kar nekaj postavnih fantov, ki se lahko pohvalijo z naslovom mister Slovenije.

Bojan Ilijanić: Vreme bo!

Bankir, ki je najbolj prepoznaven kot vremenar na Planetu TV, je leta 2010 postal naš mister universe, na svetovnem tekmovanju pa je osvojil četrto mesto in zvenečo titulo »best body«. Kar seveda ne preseneča, saj je dolga leta pridno treniral svoje mišice. Bojan Ilijanić, ki bo naslednje leto praznoval okroglih 30, je izjemno aktiven in podjeten. Delo v banki in na televiziji mu ni dovolj, zato si je poleg manekenstva, ki ga še opravlja, omislil še eno podjetje, kjer sodeluje s prijatelji. Pred dvema letoma smo ga še pogosto videli na različnih družabnih prireditvah, zdaj pa je žur zamenjal za družino. Odkar je postal očka sina Tiana (je prvi med vsemi dosedanjimi mistri pri nas, ki je postal oče!), se najraje posveča prav sinu in partnerki.

Tilen Grah nabira izkušnje kot voditelj

Trenutni mister Slovenije Tilen Grah ima pri 20 letih še veliko časa, da si poišče svoj prostor pod soncem, vendar je očitno, da bo v javnosti vse bolj prepoznaven. Za zdaj pravi, da si želi postati voditelj; organizatorji izbora za mistra Slovenije so mu dali priložnost, zato je že vodil prve predizbore. Da bi do finala napredoval, se je vpisal v šolo retorike. »Nastopanja na velikih odrih so moja želja že dolgo časa. Želim se preizkusiti kot voditelj dogodkov v živo in kot TV-voditelj, zato mi je v veliko čast in ponos, da sem dobil priložnost za vodenje takšnega prestižnega dogodka (J. S. Bach: Pasijon po Janezu, op. a.).« Tilen je Ptujčan, študira na Gea Collegeu in je po naravi zelo samozavesten. Pred kratkim je začel ustvarjati svoj blog, kjer predvsem deli nasvete za tiste, ki bi radi oblikovali svoje telo s fitnesom.

Matjaž Kumelj: Še več glasbe!

Mister universe iz leta 2012 (istega leta je dobil titulo za mistra international Marko Šobot) ni prav dolgo delal kot maneken, saj ga bolj kot poziranje zanima glasbeno udejstvovanje. Pri samostojni pevski karieri mu je zelo pomagalo sodelovanje v prvi sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, ko je pokazal 12 odličnih imitacij in dokazal svoj talent. Po oddaji je posnel nekaj pesmi, za Kemijo je posnel tudi atraktiven videospot, potem pa je v muzikalu Mamma Mia! dobil eno od glavnih vlog. Tam se je stkalo trdno prijateljstvo z Alenko Godec, s katero sta posnela duet Kako, zakaj? »V soboto me čaka nastop na Popevki, kjer bom predstavil novo pesem z naslovom Po svoji poti, za katero sem napisal – to je prvič – tudi melodijo. Pesem je balada, ki govori o širini in sprejemanju različnosti. Vsak izmed nas bi moral imeti svoj košček pod soncem, pomagati drug drugemu in ne metati polen pod noge,« pravi Matjaž, ki bo od Jana Plestenjaka očitno kmalu prevzel titulo najbolj zaželenega pevca …

Miha Dragoš: Plesal je eno sezono …

»Izkazalo se je, da nisem dovolj prisoten v medijih,« je ob slovesu po tretji oddaji Zvezde plešejo povedal Miha Dragoš. Seveda bi si mislili, da bodo dekleta bolj množično glasovala za tega postavnega fanta, ki je leta 2011 osvojil ne le titulo slovenskega mistra universe, pač pa je bil prvi spremljevalec na svetovnem izboru in tako uradno drugi najlepši Zemljan! Ni čudno, da je imel zato med vsemi dosedanjimi mistri najbolj uspešno manekensko kariero, tudi sicer pa je zelo veliko delal v Avstriji in Italiji. Miha je po duši športnik, temu ustrezna pa je njegova zaposlitev – zaposlen je kot profesor športne vzgoje na OŠ Kašelj. Poleg športa je navdušen nad glasbo. Doslej je pel v ansamblu Aufbiks, naslednji mesec pa naj bi izdal svojo prvo pesem, za katero pravi, da je v stilu Aleksandra Mežka. Pri pesmi mu bo zagotovo pomagala njegova partnerka Tina, ki je operna pevka in s katero bosta v prihodnjih dneh dobila prvega otroka. Mihovi prijatelji pravijo, da ni dvoma, da bo izvrsten očka, saj je zelo srčen in pozitiven človek.