Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Katarina Čas je postala Bondova žena

Gregor Zalokar, 18.01.2018 17:01:27

Igralka Katarina Čas je v Dominikani posnela prvi del trilogije Rubirosa.

Delite na:
Katarina Čas je postala Bondova žena
Revija Vklop

Medtem ko jo gledamo kot negativko Dominico v BBC-jevi seriji Love, Lies and Records, čakamo na Terminal, v katerem igra z Margot Robbie in Mikom Myersom, in smo jo zmotili med snemanjem novega filma Metoda Pevca Jaz sem Frenk, so začele kapljati podrobnosti o velikem projeku, ki ga je naša najprodornejša igralka in dobitnica Vklopovega žarometa za najboljšo igralko novembra snemala na Karibih.

O projektu z delovnim naslovom Rubirosa – v njem bo Katarina Čas ne le Bondovo dekle, ampak kar žena, in to ne le lika iz zgodb Iana Fleminga, ampak čisto pravega vohuna iz mesa in krvi – je IMDB še precej skrivnosten, se je pa o njem zato že razpisal časnik Variety. Trilogijo o razvpitem dominikanskem diplomatu financira eden najbogatejših Zemljanov Carlos Slim oziroma njegovo podjetje Claro Video, ki želi s tem in podobnimi projekti v Latinski Ameriki pristriči peruti prevladujočemu Netflixu.

katarina čas.png

Zgodbo, umeščeno v prvo polovico prejšnjega stoletja, ki bo najprej na ogled v kinih, v razširjeni različici pa še kot spletna serija, ustvarjajo z nadpovprečnim proračunom za take projekte, glavne lokacije so Santo Domingo in drugi lepi kotički Dominikane, delno pa ga bodo snemali tudi v Franciji, Nemčiji, ZDA, Argentini ter še kje. Projekt skupaj režirata Hugo Rodriguez (Nicotina, La Hermandad) in Carlos Moreno (Dog Eat Dog), v njem pa bo mnogo ljubljencev latinskega občestva. Glavno vlogo si je izboril Kolumbijec Manolo Cardona (Narcos, La Hermandad, Žena mojega brata, Čivava z Beverly Hillsa), obenem koproducent. Že pred leti se je sicer pisalo o tem, da bo ikoničnega plejboja upodobil Antonio Banderas, a je takratno zasnovo odnesla gospodarska kriza. Tokrat sodelujejo še Damián Alcázar (Gilberto Rodríguez Orejuela v seriji Narcos), Ana Serradilla (serija La Viuda Negra o kokainski kraljici Griseldi Blanco), Jorge Perugorría (Diego v Jagodah in čokoladi, Soderberghov Che) in kolumbijska lepotica Carolina Guerra (MTV, telenovele, voditeljica Colombia's Next Top Model, Da Vincijevi demoni).

katarina čas 4.png

Odgovor predstavnice za medije, h kateri nas je med zbiranjem podatkov napotila Katarina, nas ni presenetil: »Za zdaj glede Rubirose še ne moremo dajati izjav ali razkrivati podrobnosti; lahko samo potrdimo, da je bila Katarina v Dominikani na snemanju trilogije o življenju Porfiria Rubirose. Dogajanje je postavljeno v 40. in 50. leta prejšnjega stoletja, Katarina pa igra eno od Rubirosovih žena.« Dodamo lahko še to, da je igralka v soseščini Despacita bolj kot v reggaetonu uživala v ritmu merengue, 14-dnevno snemanje si bo zapomnila po bolj kislem vremenu in napornem urniku, vmes pa je vseeno našla nekaj priložnosti za sončenje, plavanje in spoznavanje lokalne kulture.

Najbolj zanimiv Zemljan 

Porfirio Rubirosa Ariza (1909–1965) je bil dominikanski diplomat, vojaški pilot, dirkač in strasten igralec pola v službi diktatorja Rafaela Trujilla, zato se ga med drugim drži sloves političnega morilca. Bil je nepoboljšljiv plejboj in ljubimec številnih vplivnih dam. Med njegovimi petimi ženami sta bili dve izmed najbogatejših žensk na svetu, ljubimkal naj bi celo s prvo veliko hollywoodsko zvezdo latinskih korenin Dolores del Río, z Veronico Lake, Eartho Kitt (najbolj vznemirljiva ženska na svetu po Orsonu Wellesu, poznate jo kot glas klasike Santa Baby), Evito Perón, princeso Sorayo, Kim Novak, Avo Gardner, Jayne Mansfield in Zsa Zso Gabor. Umrl je, kot se za najbolj zanimivega Zemljana spodobi – s svojim ferrarijem je sredi Pariza treščil v drevo. Rubirosa naj bi bil eden glavnih navdihov za lik in zgodbe o agentu 007, ki jih je obveščevalec Ian Fleming pisal na sosednji Jamajki.

Preberite tudi: Koga bodo žarometi osvetlili letos? Kliknite TUKAJ!