palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

VIDEO: Brutalni napad na ženo Slobe Radanovića

KŠ, 15.06.2023 11:05:10

Delite na:
VIDEO: Brutalni napad na ženo Slobe Radanovića
Jelena YT / Instagram

Jelena, soproga priznanega pevca Slobe Radanovića, je nedavno postala žrtev brutalnega napada, ki ga je izvedel njen bivši mož. Incident se je zgodil pred njenim domom v Višnjički banji, ko je otroka izročala bivšemu partnerju. Jelena se je kot posledica napada znašla na urgenci, kjer so ugotovili, da ima poškodovano nogo. Po prejemu zdravstvene oskrbe je podala izjavo na policiji.

Oglejte si brutalen VIDEO: 

Sloba je bil v Sloveniji

Jelena je opisala dogajanje v trenutku napada, ko je bila v avtomobilu, pripenjala sina na zadnje sedeže. Brez opozorila jo je bivši mož zgrabil od zadaj, jo izvlekel iz vozila in vrgel na tla. V času incidenta se je njen trenutni mož Sloba Radanović nahajal v Sloveniji, kjer je imel dogovorjen nastop. V bolnišnico je Jeleno odpeljala njena sestra.

jelena
Jelena
YT / Instagram

Jelena se je oglasila prek Instagrama

Po napadu se je Jelena obrnila na javnost preko svojega Instagram profila. V svoji objavi je razkrila, da se že dalj časa sooča z zlorabami s strani bivšega moža. "Od kar sem se ločila od bivšega, sem nenehno vpletena v sodne postopke, saj se bivši izogiba plačilu preživnine. Poleg tega me redno prijavlja policiji in moram nenehno odgovarjati na vprašanja Centra za socialno delo. To mi povzroča veliko stresa," je razkrila.

Kdo je njen bivši?

Njen bivši mož je poslovnež Igor Marković, ki trenutno živi in dela v tujini. Kot lastnik restavracije in nepremičninski poslovnež je o svoji karieri razkril: "Veliko nesmislov se je napisalo o moji poklicni poti, zato sem želel jasno pojasniti svoje dejavnosti." Medijem je povedal, da ima restavracijo in da se ukvarja z nepremičninami.

Nekoč v dobrih odnosih, zdaj pa …

Sloba Radanović je bil med napadom v Sloveniji
Sloba Radanović je bil med napadom v Sloveniji
YT / Instagram

Pred incidentom so Jelena, Igor in Sloba govorili o odličnih medsebojnih odnosih. Sloba Radanović je celo poudaril, da ima z Igorjem korekten odnos in da se odlično razume z Jeleninimi otroki iz prvega zakona. Vendar pa je po napadu na Jeleno njegova slika o Igorju ostro obrnila.
Napad na Jeleno je odmeval tudi v medijih. Sedaj pa je prišel na dan tudi video, ki dokazuje, da je Jeleno dejansko napadel nekdanji soprog.