kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Plehka in samovšečna

I.P., Zvezde, 23.05.2017 17:00:00

Minili sta dve leti, odkar je Rosie O'Donnell na svoji spletni strani objavila, da je njena duševno bolna hčerka pogrešana oziroma da je zbežala od doma.

Delite na:
Plehka in samovšečna

Njun odnos se je v tem času še poslabšal oziroma razplamtel v javno epsko bitko. Chelsea je pred kratkim nekemu časopisu povedala o več incidentih z mamo, predvsem o enem iz leta 2015, ko je mati pobesnela, ker si je takrat sedemnajstletna Chelsea dala vtetovirati podobo lovilca sanj in besedo breathe (dihaj). »Bilo je bolj pozno zvečer. Pred nekaj tedni sem se dala tetovirati. Na moj telefon je vnesla sledilno napravo, da bi vedela praktično za vse, kar počnem. Poklicala me je v svojo sobo in me vprašala glede tetovaže. Zanikala sem. Rekla mi je, naj se slečem – ker ni vedela, kje jo imam – in ji jo pokažem, vendar tega nisem hotela storiti. Pograbila je steklenico vina in me začela preganjati, pri tem pa me je skušala sleči. Rekla mi je, da če ji je ne pokažem, da če bom skušala oditi, me bo udarila s steklenico, poklicala policijo in rekla, da sem jo napadla jaz. Vpila je tudi, da bi me ubila, če bi me hotela, ker je tako močna.« Zaradi tega dogodka se ji mama ni nikoli opravičila ali se z njo vsaj pogovorila.

Njeno izginotje pa se je odvilo takole: Chelseo so policisti, ki so jo vneto iskali, našli pri nekem šestindvajsetletniku s kazenskim dosjejem (med drugim za posedovanje heroina), vendar do aretacije ni prišlo, ker je bila pri njem prostovoljno. Čez nekaj mesecev je spoznala enaintridesetletnega Nicka Alliegra in se preselila k njemu. Skrivaj sta se poročila, kmalu po poroki je imela spontan splav. Avgusta lani je Rosie objavila fotografijo, na kateri sta bili s hčerko, s pripisom »Kakšna razlika v enem letu«, kar naj bi nakazovalo na morebitno spravo, vendar po objavljenem članku o incidentu s steklenico iz te moke ne bo kruha. Na trditve v njem je Rosie odgovorila: »Chelsea je duševno bolna. Velik del življenja je bila po bolnišnicah. Rodila se je zasvojena s heroinom. Njena pot je bila težka. Kar zadeva njene komentarje, predvidevam, da ji plačujete, zato vam prodaja te pripovedke. Zelo je bolna. Ni sposobna razumsko razmišljati. Z nikomer ni bila v stiku, odkar je njen mož od družine skušal izsiliti 9000 dolarjev.« Chlesea je na to odgovorila: »Nisem duševno bolna, ne sovražim se in tega ne počnem za denar. Rosie me ne pozna in me nikoli več ne bo. Je okrutna, samovšečna, maščevalna ženska, ki ji je mar samo zase. Njene pisarije na njeni spletni strani samo kažejo, kako plehka je.«