klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Malo doma, še bolj pa po svetu

A.C., S.D., Zvezde, 26.07.2017 08:00:01

Začetek julija je kot nalašč za to, da si vsaj za pokušino napolnimo baterije po napornem letu.

Delite na:
Malo doma, še bolj pa po svetu

Mesta in vasi se počasi praznijo, vsak išče priložnost za krajši ali daljši pobeg, da se spočije, doživi kaj novega, se posveti svojim najbližjim ali počne tisto, za kar med letom ni bilo časa. Znani Slovenci so pri tem zelo ustvarjalni.

Taiji Tokuhisa: izklesano telo

Maneken in podjetnik je znan po svojem športnem načinu življenja. Vse leto trdo gara in se poti, naravni rezultat pa je telo, ki bi mu ga lahko zavidali tudi mnogo mlajši. Taiji je že zakoračil v peto desetletje, vendar se mu to sploh ne pozna. Žal pa ob njem bolj malo uživa njegova žena Ana, ki poslovno veliko potuje po tujini. Pred kratkim je bila na Karibih in v Rusiji, skupni dopust pa ju še čaka.

taiji tokuhisa 32_5_100.jpg

Tina Gaber: neskončno dolge noge

Ko je še prijateljevala z Janom Plestenjakom, se je Tina Gaber oblačila bolj zadržano, zdaj pa upravičeno lahko pokaže svoje dolge in zagorele noge, ki so že okusile dopust in božanje sončnih žarkov. Kar koli obleče, v vsem preprosto blesti. Vendar njeni čari niso za vse, temveč le za posebneža, ki je osvojil njeno srce.

gaber tina 32_6_210.jpg

Andreja Medvedič: zvesta Grčiji

»Grčija je zakon!« vsako leto znova ugotavlja Andreja Medvedič, ko se odpravlja v to južno državo. Obiskala je številne otroke – Santorini, Mikonos in druge. Tudi letos ni bilo nič drugače. Na Mikonosu si je vsaj za silo napolnila baterije za nove poslovne izzive. Seveda pa s tem njenega poletnega oddiha še ni konec. V Piranu se počuti kot doma in ga pogosto obiskuje.

medvedič andreja 32_2_160.jpg

Eva Pakiž: zadnji dopust pred porodom

Temnolasa manekenka, blogerka in podjetnica se je dolgo podpisovala z Ahačevič, od lanske poroke pa je gospa Pakiž. Lepotica je vesela, da ji gre vse po načrtih in da se bosta z možem kmalu razveselila povečanja družine. Še pred tem pa sta se odpravila na dopust. Tudi z zaobljenim trebuščkom in v kopalkah je Eva prekrasna.

pakiž eva 32_3_100.jpg

Ana Vurcer: pravi dopust šele pride

»Učiteljice imamo v teh poletnih dneh veliko dela. Nastopamo po vsej nekdanji skupni državi. Že pred časom smo se naučile združiti koristno s prijetnim. Skoraj po vsakem nastopu si vzamemo še dan ali dva, da si ogledamo okolico in lepote kraja, v katerem nastopamo. Tako smo po malem ves čas na počitnicah,« pravi Ana Vurcer iz skupine Učiteljice, ki se bo na prave počitnice s fantom, ki je obenem producentom njihove skupine, odpravila šele proti koncu leta. »Lani sva bila na Tajskem in bilo je prekrasno. Nič ne bi imela nič proti, če bi pot ponovila tudi letos, morda pa si bova izbrala kakšen drug cilj. Prepuščava se trenutnemu navdihu.«

vurcer ana 32_1_120.jpg

Irena Tratnik Dosso: brez dopusta ji živeti ni

Sonce, morje, zrak, svoboda … V vsem naštetem zna dobro uživati nekdaj zelo priljubljena pevka, ki jo še vedno vabijo na koncertne odre, da jih razveseljuje s svojimi uspešnicami. Pevka iz Trebnjega, ki se je poročila v Veroni, zna življenje zajemati z veliko žlico. Tudi ko gre za dopust. Takole je ponosno pozirala v italijanski marini in po tihem razmišljala, kako bi bilo lepo uživati na barki.

dosso tratnik irena 32_4_100.jpg

Nejc Zupan: poletje v znamenju porok

»Prave počitnice so se zame začele šele ta teden, saj sem po sezoni naprej treniral in odpravljal pomanjkljivostih v igri. Imel sem le nekaj prostih koncev tedna, ki sem jih preživel v Poreču, Banjaluki in na poroki nekdanjega soigralca Nikole Gajića v Bratuncu. Pred menoj so, če bo šlo vse po načrtih, vsaj trije tedni brez aktivnosti, ki jih bom preživel v Portorožu. Za nekaj dni bom vmes pobegnil še v Beograd in se udeležil poroke soigralca Alena Hodžića v Sanskem mostu,« svoje poletje opiše postavni košarkar košarkarskega kluba Sixt Primorska (na fotografiji desno s kolegom iz KK Portorož Markom Jovanovićem, sicer našim znancem iz Big Brotherja).

nejc zupan 32_7_210.jpg