GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Princ George v šoli: mučne razmere, staršem zaprli usta!

K. K., Zvezde, 22.02.2018 16:59:10

Ko sta princ William in vojvodinja Kate vpisala svojega prvorojenca v londonsko šolo Battersea, sta zagotavljala, da bo princ George v šoli samo eden od učencev in da ne bo prav nič drugačen od vrstnikov. Kmalu po začetku šolskega leta pa se je izkazalo, da ni čisto tako.

Delite na:
Princ George v šoli: mučne razmere, staršem zaprli usta!
Na šoli Georgea nihče ne kliče princ, a sošolci seveda dobro vedo, kdo je in kaj je. Revija Zvezde

Mame Georgeevih sošolcev, ki so bile sprva navdušene, da njihovi otroci obiskujejo isti razred kot bodoči britanski kralj, so zdaj nezadovoljne, čeprav seveda ne govorijo o tem. Princ George prihaja v šolo točno, vsi drugi učenci (ne samo sošolci, temveč vsi otroci na šoli!) pa morajo biti v razredu vsaj deset minut prej.

george 1 profi
Princ George pride v šolo vedno zadnji. Vsi drugi učenci šole Battersea morajo priti veliko prej, da lahko gredo skozi strogo varnostno kontrolo.
Revija Zvezde

Pred Georgeevim prihodom morajo namreč skozi natančen varnostni pregled. Varnostniki preverijo vse, kar imajo v šolskih nahrbtnikih – kot da bi se lahko v peresnici skrivala kaka nevarna naprava. Skozi preverjanje mora celo Georgeeva sošolka in sestrična Maud Windsor (štiriletna vnukinja princa Michaela Kentskega), s katero se princ v prostem času pogosto igra v palači. Šele ko je varnostni pregled opravljen in vsi učenci že sedijo v klopeh, stopi skozi vrata George. Starši Georgeevih sošolcev so morali podpisati pogodbo o strogem molku v zvezi z vsem, kar zadeva Georgea. Če bi prekršili dogovor, bi bil njihov otrok takoj izključen iz šole. Georgea na šoli nihče ne kliče princ, pa vendar vsi vedo, kdo je in kaj je. To, da je samo enak med enakimi, pa seveda ne drži.

Preberite tudi: Slovenski smučarski skakalec se poslavlja. Kliknite TUKAJ!