Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Kraljevska poroka odložena! Razlog vas bo presenetil

K. K., Zvezde, 23.02.2018 10:01:56

Ker je ona kraljičina vnukinja, on pa (samo) mladenič iz meščanske družine, so njuni načrti naleteli na nepremostljivo oviro.

Delite na:
Kraljevska poroka odložena! Razlog vas bo presenetil
Princesa Eugenie in njen Jack bosta morala odložiti poroko, ker sta manj pomembna od drugih članov kraljeve družine. Revija Zvezde

Princesa Eugenie in njen zaročenec Jack sta načrtovala, da se bosta poročila čim prej, najpozneje pa konec letošnjega poletja. A ker je ona kraljičina vnukinja, on pa (samo) mladenič iz meščanske družine, so njuni načrti naleteli na nepremostljivo oviro. Iz kraljičine palače so jima namreč dali vedeti, da je september (takrat sta želela stopiti pred oltar) neprimeren mesec, saj se nekateri člani kraljeve družine takrat ne bi utegnili udeležiti njune poroke. Zato so Eugenie in Jacku svetovali, naj raje izbereta oktober ali pa premakneta poroko na še poznejši čas v letu.

meghan harry
Ko sta zaročenca razmislila, kdo bi lahko bili tisti, ki septembra ne utegnejo priti v svate, sta ugotovila, da gre za princa Harryja in Meghan.
Profimedia

Ko sta zaročenca, ki komaj čakata poroke, razmislila, kdo bi lahko bili tisti, ki septembra ne utegnejo priti v svate, sta ugotovila, da gre za princa Harryja in Meghan. Harry in Meghan se bosta poročila v kapeli svetega Jurija na Windsorskem gradu (tako kot načrtujeta tudi Eugenie in Jack), vendar že maja. Po poroki bosta odpotovala na medene tedne, po vrnitvi domov pa ju čakajo nekatere že dogovorjene obveznosti v imenu monarhije. In ker imata Harry in Meghan prednost, bosta morala (manj pomembna) Eugenie in Jack pač počakati. Vsaj tako nestrpno kot onadva pa se poroke veseli Jackova 91-letna babica Joanna Newton. Zelo rada bi videla svojega vnuka (o katerem je dejala, da ni ravno bistre glave), kako bo popeljal pred oltar kraljičino vnukinjo. Malce pa jo je tudi strah, ali bo do oktobra še ostala čila in zdrava, da bo lahko uživala na vnukovi poroki.

Preberite tudi: Slovenski smučarski skakalec se poslavlja. Kliknite TUKAJ!