mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Vojvodinja Kate pričakuje dvojčka

K. K., 14.12.2017 19:01:21

Aprila, ko bo Kate rodila, se bo mlada družina povečala kar za dva člana.

Delite na:
Vojvodinja Kate pričakuje dvojčka
Vojvodinja Kate je sicer še vedno vitka, vendar so njene nosečniške obline vse bolj opazne. Vsi štirje otroci bodo imeli vsak svojo sobo, da bodo lahko razvijali svoje osebnosti. Profimedia

Princ William in njegova vojvodinja Kate sta med najbolj priljubljenimi člani britanske kraljeve družine. Ko sta sporočila, da je Kate spet noseča in da se bo mlada družina aprila povečala, so se Britanci veselili z njima.

Zdaj pa se je veselje očitno kar podvojilo, saj naj bi Kate pričakovala dvojčka. Po njeni še vedno vitki postavi – nosečniški trebuh je komaj opazen – tega sicer ni mogoče sklepati. Zato pa so drugi, zgovorni dokazi, da se bo aprila družinica povečala ne samo za enega, temveč za dva člana. Število otroških sob v Kensingtonski palači, kjer imata William in Kate svoj dom, na primer pove marsikaj. Sobi za dojenčka bosta dve, Kate pa je povedala, da z Williamom želita, da se otroka (dvojčka!) razvijata v samostojni osebnosti. Vsak bosta imela zato svojo sobo, s starejšima otrokoma Georgeem in Charlotte pa si bodo delili skupno igralno sobo. Ločene otroške sobe so pomembne zato, da lahko vsak otrok razvije svojo osebnost in ohranja tudi zasebnost, ki mu je ni treba deliti s sorojenci. Po začetnih nosečniških težavah se vojvodinja Kate zdaj odlično počuti. Nasmejana in srečna je, kar pa je za mamo, ki se veseli rojstva dvojčkov, tudi razumljivo.

Preberite tudi: Zaljubljena Katja Tratnik: Postavni tujec ji greje srce. Kliknite TUKAJ!