900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

V soboto, 27. 5. 2017, otvoritvene ugodnosti in degustacije

Oglasno sporočilo, 25.05.2017 10:23:33

Nov, večji in lepši Kalček v BTC Cityju že odprt pri avtopralnici in tržnici

Delite na:
V soboto, 27. 5. 2017, otvoritvene ugodnosti in degustacije

V soboto, 27. 5. 2017, bo Kalček ob otvoritvi nove trgovine ponudil 10-odstotni popust, številne degustacije z domačimi proizvajalci in dobavitelji, in glasbeni program ob 11. uri.

Nova trgovina Kalček v BTC Cityju se nahaja na Avstrijski ulici pri avtopralnici, street food marketu in tržnici. S svojo prostornostjo svetlobo in dostopnostjo ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo.

Kalček je leta 1989 prvi ponudnik ekološke prehranske izdelke v Sloveniji. Kot pionir zdrave prehrane pri nas je s časom postal sinonim za zdrav in ozaveščen način življenja.

V Kalčku verjamejo, da je hrana bistveni del našega življenjskega sloga, odnosa do nas samih in bližnjih, do drugih, do okolja in do prihodnosti. Spoštovanje narave in ljudi je ena izmed Kalčkovih temeljnih vrednot. Izjemno pomembnost pripisujejo kakovost izdelkov in kakovost odnosa s strankami, zaposlenimi in poslovnimi partnerji, kar se vidi v širini in globini ponudbe in v načinu, kako Kalček že od samega začetka podpira razvoj domačih eko pridelovalcev, med katerimi so mnogi svoje izdelke prvič predstavili prav v Kalčku.

V Kalčku dobite vse izdelke, ki ste jih vajeni iz običajnih, konvencionalnih trgovin, s pomembno razliko, da je med 4000 izdelki v Kalčkovi ponudbi 99% izdelkov preverjeno ekoloških. Tistih nekaj izdelkov, ki niso preverjeno ekološki, so na policah posebej označili.