Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kalček, prvi in vodilni slovenski ekološki trgovec

Oglasno spročilo, 21.09.2017 12:18:47

Od sobote, 30. 9., na Ljubljanski 3 v Kopru! (oglasno spročilo)

Delite na:
Kalček, prvi in vodilni slovenski ekološki trgovec

Kalček, prvi in vodilni slovenski ponudnik ekoloških živil v soboto. 30. 9. 2017, odpira trgovino v Kopru na Ljubljanski cesti 3. Kalček, ki od leta 1989 nudi najboljše ekološke izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja, bo zagotovo dvignil raven ponudbe ekoloških živil v Kopru, na Obali in v slovenski Istri, saj na prvi mesto postavlja kakovost izdelkov. V Kalčku, ki svojo ponudbo deli na več cenovnih segmentov, pri kateri je vedno zagotovljena certificirana ekološka kakovost živil, lahko vsakdo najde nekaj primernega zase - od eko ugodnih do eko premium izdelkov.

Pri Kalčku izhajajo iz nazora, da je hrana je bistveni del zdravega življenjskega sloga, odnosa do nas samih in bližnjih, do drugih, do okolja in do prihodnosti. Spoštovanje narave in ljudi je ena izmed Kalčkovih osnovnih vrednot. Veliko pozornosti posvečajo kakovosti, tako izdelkov kot odnosa s strankami, zaposlenimi in poslovnimi partnerji. Veliko je ugodnosti za uporabnike njihove kartice Kalčica – od običajnih cenovnih ugodnosti do brezplačnih svetovanj, delavnic in predavanj. Kalček ni trgovina kot druge. Dolgoletne stranke ga vidijo kot središče zdravega načina življenja, prostor, kjer se izmenjujejo ideje in napotki glede zdravega načina življenja, ki dejansko prispeva k višji kakovosti življenja. To je tudi bistvo Kalčkovega poslanstva - strankam nuditi podporo pri spreminjanju njihovega načina življenja na boljše.

Na otvoritveno soboto, 30. 9. 2017, v Kalčku na Ljubljanski 3, nasproti Bonifike, pripravljajo ob 11. uri prijetno pogostitev z glasbenim nastopomMarina Kranjaca, 10-odstotnim popustom, številnimi promocijami in degustacijami domačih dobaviteljev in poslovnih partnerjev, ter brezplačnim smutijem za vse kupce. Vabljeni!

V petek, 6. 10. 2017, od 11. do 13. ter od 15. do 18. ure pripravljajo brezplačno poslikavo s kano in svetovanje o barvanju las z rastlinskimi pigmenti za katero se je treba pirjavaiti na info@kalcek.si, v sredo, 11. 10. 2017, ob 17.30 pa brezplačno predavanje dr. Iztoka Ostana z naslovom Prehranska prva pomoč.