Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Hujšanje, potovanja in masaža

Mira Čirović, Bodi Zdrava, 12.06.2017 00:03:58

Drugi ponedeljek v mesecu - čas za novo številko Bodi zdrava! Kaj prinaša junijska številka?

Delite na:
Hujšanje, potovanja in masaža

Dieta z manj ogljikovimi hidrati, potovanja, na katera bi v življenju morala vsaka ženska, refleksoterapija, in še kaj. Tudi tokrat vam obljubljamo veliko zanimivega branja.

LCHF - manj ogljikovih hidratov in več maščobe. Pri nas je dieta znana kot ketonska dieta, zato ste zanjo verjetno že slišali. Ketonska dieta zagovarja uživanje zelo malo ali nič ogljikovih hidratov, razmeroma veliko maščob in zmerno uživanje beljakovin.

Ne glede na to, kakšne vrste človek ste, verjetno verjamete, da imajo potovanja moč spremeniti in postaviti vaše življenje na glavo. Ko imamo vsega dovolj, navadno pomislimo na to, da bi odpotovali kam daleč stran, kjer bi lahko počeli samo tisto, kar nas v danem trenutku bodisi veseli ali pa to potrebujemo. Čeprav pri mnogih ta pustolovska želja ostane neizpolnjena, je včasih že to dovolj. Raziskave namreč kažejo, da že samo poigravanje z mislijo na potovanje ali oddih in tiho načrtovanje blagodejno vplivata na naše počutje. Pod drobnogled smo vzeli potovanja, na katera bi v življenju morala vsaka ženska.

Refleksoterapija je pomembna alternativna terapija, ki temelji na prepričanju, da so določene točke na stopalih in dlaneh povezane z deli in organi v telesu. Z masažo skrbno izbranih točk naj bi odlično vplivala na zdravje in skrbela za pretok energije po telesu. Kako jo lahko izvajate sami doma, preverite v najnovejši številki.